UEFA Euro 2024 Spania - Anglia, rezultat final. Final de meci nebun la Euro 2024 

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Spania a câștigat Campionatul European de fotbal - EURO 2024, după ce a învins Anglia în finală, cu scorul de 2-1. 



Meciul s-a disputat duminică seara, pe Olympiastadion din Berlin. 

Spania a câștigat finala împotriva Angliei cu scorul de 2-1, datorită golurilor marcate de Williams în minutul 47 și Oyarzabal în minutul 86. Palmer a egalat în minutul 73 pentru Anglia, însă meciul a fost pierdut pe final. 

Deși Spania era considerată favorita clară, meciul a fost mult mai echilibrat decât se anticipa. Anglia a reușit să mențină un nivel bun al jocului, chiar dacă Spania a condus de două ori. În minutul 90, Anglia a fost foarte aproape să egaleze și să ducă meciul în prelungiri. Dani Olmo a scos o minge de pe linia porții. 

Spania a reușit să câștige cel de-al patrulea trofeu de campioană a Europei. De asemenea, selecționata iberică a avut și cel mai frumos joc la Euro 2024, fiind echipa cea mai apreciată. Anglia a ratat cea de-a doua sa finală europeană. 

Iată echipele de start folosite de cei doi selecționeri:

Spania: Unai Simon - Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella - Rodri, Fabian Ruiz, Olmo - Yamal, Morata, Williams. Antrenor: Luis de la Fuente.

Anglia: Pickford - Walker, Stones, Guéhi - Saka, Mainoo, Rice, Shaw - Bellingham, Foden - Kane. Antrenor: Gareth Southgate.

dcsport Team | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel