Superliga Romaniei Sorin Cârțu lovește din nou: Ce a spus despre remiza dintre Universități

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Liderul clasamentului „U” Cluj a remizat, scor 1-1, cu Universitatea Craiova, în a X-a etapă a Superligii.



Sorin Cârțu nu se abține în a evidenția prestația oltenilor conduși de Costel Gâlcă, după fiecare meci disputat de către aceștia în Superliga.

Duminică seară, campionatul intern de fotbal din țara noastră a avut în prim-plan evoluția a două reprezentante ale Universităților, respectiv Universitatea Cluj și Universitatea Craiova. Cele două formații au remizat, pe Cluj Arena, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru a X-a etapă a Superligii.

Liderul a deschis scorul prin senegalezul Mamadou Thiam (38), cu o lovitură de cap, la cornerul executat de Dan Nistor.

Craiovenii, care au făcut o primă repriză slabă, dar care au jucat mult mai bine după pauză, au egalat prin japonezul Takuto Oshima (68), cu un șut deviat de Gabriel Simion. Niponul a marcat în premieră în Superligă.

Sorin Cârțu: „Stăteam și ne uitam la ei. Pasau”

„Pentru mine, pentru Craiova, prima repriză nu am văzut-o bine. Mă frecam așa la ochi ca Louis Munteanu. Îl imit pe Louis Munteanu. Repriza a doua a fost ceva mai diferit. Am fost mai agresivi, am încercat să recuperăm balonul mai departe de poarta noastră, de jumătatea noastră de teren.

Că în prima repriză... mai mult expectativă. Stăteam și ne uitam la ei. Pasau. D-aia au și avut o evoluție bună și au ieșit în evidență și au avut niște situații bune. Dar mi-a plăcut cum manevrau balonul și cum îl aduceau în față.

Repriza a doua am fost mai agresivi. Am și schimbat ceva în așezare. În prima repriză am început cu Mitriță în banda stânga și acolo Silaghi și cu Boboc au făcut multe probleme pentru Craiova. Pentru că Mitriță, defensiv, mai puțin. La un moment dat s-a schimbat.

L-au trecut pe Paradela în stânga și a blocat mai mult partea stângă. Paradela la momente de a bloca adversarul e bun. Dar să ne ajute și pe noi să dezvoltăm are probleme.

Noi am marcat un gol norocos. Eu spun că e autogol. Șutul lui Oshima se ducea departe. E un autogol, dar egalul e un rezultat echitabil. Până la urmă 1-1 e echitabil pentru ce s-a arătat în teren”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

După rezultatul de duminică seară, „U” Cluj rămâne pe primul loc, cu 22 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova acumulează 16 puncte și urcă pe locul 4.

Clasamentul actual al Superligii

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel