Superliga Romaniei Sorin Cârțu, dur la adresa prestației Universității Craiova: „Măcar să avem orgoliu”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Emil Săndoi a debutat cu dreptul pe banca tehnică a celor de la Poli Iași, învingând Universitatea Craiova cu 2-0 în a IX-a etapă a Superligii.



Echipa de fotbal Poli Iași a reușit să obțină victoria în meciul de duminică seară, împotriva Universității Craiova, scor 2-0. Antrenorul Emil Săndoi a înregistrat un succes încă din prima partidă în fruntea ieșenilor, încurcând traseul foarte bun al craiovenilor din startul noului sezon.

După cele nouă etape disputate, Universitatea Craiova se clasează pe locul 4, cu 15 puncte, în timp ce Poli Iași urcă pe locul 10, cu 10 puncte.

Sorin Cârțu nu s-a abținut în a-și spune punctul de vedere cu privire la prestația oltenilor de duminică seară, spunând că, pentru a obține titlul Superligii, elevii lui Costel Gâlcă au nevoie de mai mult orgoliu, mai ales că lotul pe care îl are antrenorul la dispoziție nu este unul deloc slab.

Cârțu: „Pentru o echipă cu un asemenea lot și condiții, nu ar trebui să pierdem niciun meci”

„An de an noi anunțăm obiectivul (n.r. câștigarea titlului), jucăm o perioadă foarte bine, după care… de trei etape nu avem nicio victorie. Pentru o echipă cu un asemenea lot și condiții, nu ar trebui să pierdem niciun meci, cu oricine am juca. Eu nu spun că ar trebui să câștigăm tot, dar măcar să avem orgoliu. Să nu ieșim învinși de pe teren.

În prima repriză, când terenul era într-o stare bună pentru fotbal, se putea juca. Atunci ar fi trebuit să ne luăm un avantaj față de Poli Iași și să ne punem în valoare plusul tehnico-tactic. Noi atunci am abuzat de niște pase lungi, încercând pase în spatele apărării.

În a doua parte a reprizei secunde, nu s-a mai putut vorbi de fotbal. A fost doar vorba de forță și luptă. Trebuiau doi atacanți centrali. Lupta trebuia dată în careu.

Eu nu am înțeles schimbarea Ivan – Barbu. Noi am păcătuit. Nu s-a putut rezolva nimic. În prima jumătate a reprizei a doua puteam întoarce scorul. Nu am văzut în viața mea asemenea ocazii. Să nu poți înscrie din 3-4 metri. Să nu găsești soluția necesară.

Eu mă satur. Când vorbesc, lumea zice că aș avea vreun necaz cu ei sau că aș fi invidios. Eu când mă uit la un meci, îl văd cu ochiul specialistului, nu mă uit ca un spectator. Văd ce ar trebui făcut pentru a împlini obiectivul. Trebuie continuitate. Trebuie dârzenie”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Fanatik

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel