UEFA Euro 2024 Sondaj DCSport.ro. Cine câştigă EURO 2024

Data publicării:
Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres
EXCLUSIV
Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Cititorii DCSport.ro au decis favorita la câştigarea EURO 2024. 



Finala EURO 2024 se dispută între Anglia şi Spania, duminică, de la ora 22:00, pe Olympiastadion din Berlin, în prezenţa a peste 70.000 de suporteri. 

Spania este singura echipă care a câştigat toate partidele de la EURO 2024, iar în ultimele două meciuri a eliminat atât Germania, ţara gazdă, cât şi Franţa, vicecampioana mondială. 

Anglia, pe de altă parte, a eliminat în sferturi Elveţia şi în semifinale Olanda, dar nu fără emoţii. 

Cititorii DCSport.ro şi-au exprimat părerea cu privire la câştigătoare într-un sondaj. Iată rezultatele. 

76,7% dintre cititorii noştri consideră că Spania este marea favorită la trofeu, în timp ce doar 23,3% sunt de părere că Anglia poate câştiga. Trebuie reţinut că Anglia este la a doua finală de EURO consecutivă, după ce în 2020 a pierdut în faţa Italiei, chiar pe teren propriu, pe Wembley. 

Finala EURO 2024, cu spectatori de marcă în tribune. Cine participă la Spania - AngliaData publicării: 12.07.2024 16:21

Prințul William al Marii Britanii, precum și premierul spaniol Pedro Sanchez, dar și noul premier britanic Keir Starmer, vor asista la finala competiției EURO 2024, care va avea loc duminică, la Berlin, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al guvernului german.

De asemenea, și cancelarul german Olaf Scholz va asista la meciul dintre Anglia și Spania, a adăugat vineri purtătorul de cuvânt.

Olaf Scholz a fost deja prezent în tribune la două meciuri ale Germaniei, împotriva Danemarcei, în optimi de finală, și a Spaniei în sferturi, ultima partidă încheindu-se cu eliminarea gazdelor competiției.

Finala Campionatului European de fotbal din Germania se va disputa între Spania și Anglia, duminică, 14 iulie, pe Olympiastadion din Berlin, începând cu ora 22:00. Capacitatea stadionului din capitala Germaniei atinge 71,000 de locuri.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel