Jocurile Olimpice Snoop Dogg, consultantul postului american de televiziune NBC pentru Jocurile Olimpice

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook Snoop Dogg
Sursa foto: Facebook Snoop Dogg

Rapperul american Snoop Dogg va fi consultant pentru NBC pe durata Jocurilor Olimpice (JO) de la Paris din 2024.



"Să sărbătorim, să facem aceste Jocuri de neuitat, să învingem concurenţa şi fie ca cei mai buni să strălucească precum aurul", a declarat muzicianul în comunicat citat de AFP, scrie Agerpres.

Rapperul de 52 de ani va lucra pentru NBC ca "trimis special" la Jocuri şi va "comenta evenimentele de la Paris, va vizita locurile emblematice din oraş, va asista la competiţii şi se va întâlni cu sportivi, prietenii şi familiile lor", a mai precizat postul de televiziune.

Într-o înregistrare video publicată duminică, interpretul celebrei melodii "Young, Wild and Free" s-a întreţinut cu sportivi americani, precum gimnasta Suni Lee sau skaterul Jagger Eaton, glumind şi folosind un limbaj familiar.

"Am crescut uitându-mă la Jocurile Olimpice"

"Am crescut uitându-mă la Jocurile Olimpice şi sunt încântat să-i pot vedea pe aceşti sportivi care se vor întrece la Paris. Este o sărbătoare care celebrează talentul, devotamentul şi urmăreşte mereu un obiectiv mai mare", a declarat rapperul, cunoscut însă şi pentru pasiunea sa pentru marijuana.

Snoop Dogg a debutat în calitate de consultant olimpic la JO de la Tokyo care au avut loc în 2021, cu comentarii şi remarci devenite emblematice.

Într-o înregistrare video publicată luni pe contul de X (fost Twitter), artistul apare în noaptea de Anul Nou dansând în faţa Turnului Eiffel pe muzică rap.

Franţa se pregăteşte să primească sportivi şi spectatori din lumea întreagă pentru Jocurile Olimpice de la Paris de vara viitoare. În mai puţin de opt luni, JO se vor deschide pe 26 iulie seara, cu o ceremonie promisă pentru a fi grandioasă, cu o defilare a delegaţiilor străine pe Sena, în plin centrul Parisului.

 
dcsport Team | Categorie: Jocurile Olimpice




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel