Superliga Romaniei Singurul străin din istoria Rapidului care a avut "spirit de rapidist". Daniel Chiriţă a dat verdictul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Daniel Chiriţă, fost fotbalist la Rapid, a spus care este singurul străin din istoria clubului care a avut spirit de rapidist. 



La Exclusiv Rapid, Daniel Chiriţă a spus că "spiritul cum îl formezi? Câţi jucători străini are Rapidul la ora actuală? Nu ai cum să faci un spirit cu mulţi jucători care vin pe perioadă scurtă. Singurul jucător străin care a avut spirit de rapidist e Bozovic. Eu nu am văzut alt străin de genul ăsta la Rapid. Junior Morais, spre exemplu, a plecat de colo-colo. Să aduc aminte ce spirit era la echipă când eram eu? Nu era niciun străin atunci. Dar când vorbea căpitanul, sau Nae, sau Lupu, sau Rednic, era spirit. Nu exista supărare că joacă unul sau altul. Sau dacă nu juca cineva 2-3 etape, nu era o problemă. Eram mai motivaţi. Era o bucurie imensă când se dădea un gol, eram toţi apropiaţi".

Bozovic a jucat la Rapid între 2007 şi 2013 şi şi-a arătat în mai multe rânduri dragostea şi admiraţia faţă de clubul din Giuleşti. La centenarul clubului, Bozovic a spus că cel mai important moment din cariera sa a fost când a semnat contractul cu Rapid. 

"Sunt cel mai fericit om din lume. Eu am intrat în istoria Rapidului și vreau să le spun la mulți ani tuturor rapidiștilor din România. Stadionul era plin și când jucam noi, dar acum e incredibil. Bravo pentru patron, pentru Angelescu, Adrian Mutu", declara atunci Vladimir Bozovic.

Rapid aduce încă un străin 

Mijlocaşul italian Filippo Melegoni este tot mai aproape de un transfer la FC Rapid. Viorel Moldovan a confirmat discuţiile şi spunea că are speranţe ca acest transfer să se închidă până la finalul zilei de 2 septembrie. Până acum, însă, nu a venit niciun anunţ oficial cu privire la transfer. 

"Suntem în discuții foarte avansate. Sperăm să reușim să închidem acest transfer la finalul acestei zile. Așteptăm niște date din partea agenților. Așteptăm. Noi suntem optimiști și sperăm să închidem acest transfer.

Lucrurile sunt foarte pozitive. Dacă așteptăm să îl închidem, îți dai seama că suntem pe făgașul normal. Problema e alta la noi. Trebuie să eliberăm aceste locuri de pe listă și încercăm să găsim soluții pentru a elibera aceste locuri. Nu numai pentru Melegoni. Pentru că se știe, avem nevoie și de un atacant. Suntem în căutare de atacant. Purtăm mai multe discuții”, a declarat Viorel Moldovan la Fanatik. 

Ce fel de jucător e Melegoni 

"E un mijlocaș interesant. A fost o mare speranță la vremea lui. A fost cumpărat de Genoa cu 4.000.000 de euro, dar nu a reușit să facă acel pas și să devină un jucător important la Genoa.

A mai fost împrumutat la Standard Liege. E un mijlocaș care poate să lege jocul și care să aducă mingea în față. E un 8-ar de travaliu cu abilitate tehnică foarte bună”, a conchis Moldovan.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel