Fotbal international Singura condiţie ca Dennis Man să plece de la Parma, după ce s-a vorbit de oferta de 75 de milioane de euro

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dennis Man a fost ales jucătorul lunii august în Serie A, iar acum presa italiană anunţă singura condiţie în care fotbalistul ar putea să plece de la Parma. 



”Se vorbește mult despre Dennis Man în această perioadă. Vedeta Parmei a strălucit și pentru naționala României cu un gol în partida Kosovo – România, confirmând startul foarte bun de sezon.

A marcat două goluri în primele trei etape, un start nemaiîntâlnit, iar după ce și-a prelungit contractul cu Parma până în 2027 mai multe echipe au pus ochii pe el. În România se vorbește inclusiv despre un transfer pentru 75 de milioane de euro, în doi ani.

Totuși, din punctul de vedere al Parmei, cei doi jucători români (n.r Man și Mihăilă) nu sunt de vânzare. Singura posibilitate de a pleca este în cazul în care vor apărea oferte uluitoare”, au scris cei de la Parma Today.

Dumitru Dragomir a spus că Man ar putea pleca pentru 75 de milioane de euro 

„(n.r. – Mitică Dragomir a zis că Man se vinde cu 75 de milioane de euro în doi ani) E adevărat. Man d-asta a și prelungit cu Parma. Pentru liniștea lui, pentru acest antrenor Pecchia, care pe lângă faptul că l-a adus pe Man la apogeul lui, pe Mihăila l-a adus de jos, descurajat și a jucat cu el titular aproape toate meciurile.

Uitați-vă la Mihăilă, care la un moment dat alerga înaintea mingii. Acum Mihăilă a pus mușchi la spate, la pulpe. Vine în centru, se schimbă dreapta-stânga. Nu mai e jucătorul ăla căruia îi dai mingea pe bandă să fugă. Participă la toate fazele și ați văzut de unde a dat bara, din poziție centrală.

(n.r. – Dacă joacă așa, vin oferte grele la iarnă?) Nu e vorba la iarnă. Ei au trei ani cu Parma. Dacă Parma va avea oferte spectaculoase, 30-40 de milioane de euro, milioane pentru jucători, dar Parma trebuie să își asigure locul în Serie A.

Are cea mai tânără echipă din Italia. E ca echipa noastră națională. Tânără, acum se formează. La Parma, dacă propui un jucător de 29 de ani, care a dat 30 de goluri, nu-l ia”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Cota de piață pe site-ul de specialitate transfermarkt a lui Dennis Man este de 10.000.000 de euro. Acesta mai are contract cu Parma până în vara anului 2027. 

Man a reușit să deschidă scorul în partida dintre Kosovo și România, scor 0-3, confirmând astfel forma de senzație în care se află. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a început excelent sezonul la echipa de club Parma, marcând două goluri în trei partide (scor 1-1 cu Fiorentina și 2-1 cu AC Milan).

Antrenorul Adrian Mutu l-a complimentat pe internaționalul român, spunând că i-a observat evoluția din ultimii ani, în condițiile în care Man i-a fost elev la echipa națională U21.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel