Turnee WTA Simona Halep se retrage de la Trophée Clarins, după ce câștigă primul set

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Campioana română s-a retras din competiția WTA 125 Trophée Clarins, după ce câștigase primul set al meciului. Halep a acuzat dureri la unul dintre genunchi, fapt ce a determinat-o să părăsească turneul din capitala Franței.



Simona se reîntoarce pe teren, dar e nevoită să se retragă

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (1149 WTA) s-a retras din primul meci de pe suprafața de zgură de la revenire, din cadrul turneului Trophée Clarins (WTA 125), care are loc la Paris și e dotat cu premii totale de 100.000 de euro.

Halep a câștigat prima manșă în fața americancei McCartney Kessler (123 WTA), scor 7-5, dar a trebuit să se retragă în cel de-al doilea set, la scorul de 3-2 pentru Kessler, după ce a solicitat intervenția terapeutului de două ori. Simona a acuzat dureri la unul dintre genunchi, lucru ce i-a determinat retragerea din meci. 

Campioana română care a revenit pe teren în luna martie, după suspendarea de dopaj, s-a pregătit intens pentru a debuta în sezonul de zgură de anul acesta. Halep a acceptat invitația specială a organizatorilor turneului WTA 125 Clarins Trophy și a trebuit să evolueze marți, 14 mai, dar planurile organizatorilor au fost date peste cap din cauza ploii. Astfel, meciul româncei a fost amânat pentru data de 15 mai.

CITEȘTE ȘI Simona Halep nu e pe lista jucătoarelor care au primit wild-card la Roland Garros

Românca își confirma prezența la turneu printr-o postare pe contul său de Instagram, în care poartă o bluză cu inscripția „Paris”, ținând în mână un geamantan.

„Și din nou - Paris”, era mesajul transmis de Simo.

CITEȘTE ȘI Alizé Cornet, în continuare alături de Simona Halep: „Lista dorințelor pe final de carieră...”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA





pixel