Echipa nationala Sfatul lui Emerich Ienei pentru fotbaliştii naţionalei. Fotografii de la antrenamentul Generaţiei de Aur, cu o săptămână înainte de ultimul lor meci

Data publicării:

Fotbaliştii din Generaţia de Aur trag tare la antrenamente pentru a fi în formă la meciul de retragere, care va avea loc pe data de 25 mai, pe Arena Naţională. DC Sport vă prezintă imagini de la aceste antrenamente. 



Sfatul lui Emerich Ienei pentru fotbaliştii naţionalei 

Miodrag Belodedici, fostul libero al echipei naţionalei, câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad, a fost întrebat în cadrul unei conferinţe de presă de la stadionul Arcul de Triumf dacă el şi colegii săi mai fac faţă la două meciuri în şase zile. De menţionat este că unii dintre fotbaliştii Generaţiei de Aur vor juca atât pe 25 mai pe Arena Naţională, cât şi pe 1 iunie, pe stadionul Arcul de Triumf, în cadrul unui meci caritabil. 

"Domnul Emerich Ienei ne spunea să nu ne plângem, să nu ne văităm, că ne văd duşmanii, adică adversarii. Şi dacă ne văd, ne cuceresc. Ne spunea că dacă ne doare ceva, să zâmbim, nu să suferim. Eu sunt pregătit. Pentru mine, este al optulea sau al nouălea meci caritabil pe care îl voi juca. Sunt pregătit, sunt foarte interesat să ajut pentru aceste cazuri caritabile, pentru oamenii, copiii, care au probleme medicale. Am fost primul care am ridicat mâna că vreau să fiu la aceste meciuri", a declarat Miodrag Belodedici. 

Generaţia de Aur, antrenament pentru meciul de retragere

La antrenamentele de vineri, 17 mai, de pe stadionul Arcul de Triumf, au participat, printre alţii, Bogdan Stelea, Marius Lăcătuş, Florin Prunea, Florin Răducioiu, Viorel Moldovan, Basarab Panduru şi Miodrag Belodedici, supervizaţi de pe margine de Anghel Iordănescu, omul care a condus naţionala de pe banca tehnică la Campionatul Mondial din 1994, când România a ajuns până în faza sferturilor de finală. 

DC Sport vă prezintă câteva fotografii cu membrii Generaţiei de Aur la antrenament. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel