Jocurile Olimpice Serena Williams, certată de internauți, după ce s-a plâns că nu i-a fost acordat un loc într-un restaurant deja rezervat. Răspunsul localului din Paris nu a întârziat să apară

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fosta tenismană americană s-a plâns pe rețelele de socializare, după ce ea și familia sa nu au fost primiți de un restaurant francez din cauza rezervării făcute în prealabil de către alți clienți.



Restaurantul îi răspunde Serenei Williams și arată că își respectă rezervările

Conducerea unui hotel parizian de lux i-a cerut scuze jucătoarei de tenis Serena Williams, după ce aceasta s-a plâns, într-o postare pe rețelele de socializare, că ea şi familia ei nu au fost primiți luni la restaurantul de pe teresa clădirii.

„Da, @peninsulaparis, mi s-a mai refuzat accesul pe acoperiş ca să mănânc în restaurante goale sau în locuri mai frumoase, dar n-am pățit asta niciodată cu copiii. Întotdeauna o premieră”, a spus Williams pe X.

Williams, de patru ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, a fost unul dintre purtătorii torței olimpice în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris, alături de Nadia Comăneci, Carl Lewis și Rafael Nadal. Ea se numără, de asemenea, printre cei care au venit să o vadă pe vedeta gimnasticii americane, Simone Biles, concurând la Jocuri.

Postarea ei a fost văzută de peste 4 milioane de utilizatori.

„Peninsula Paris”, un hotel de cinci stele al cărui restaurant oferă vedere la Turnul Eiffel, a răspuns: „Stimată doamnă Williams, vă rugăm să acceptați cele mai sincere scuze ale noastre pentru dezamăgirea pe care ați avut-o în această seară. Din păcate, barul nostru de pe acoperiş era într-adevăr plin şi singurele mese neocupate pe care le-ați văzut aparțineau restaurantului nostru gourmet, L'Oiseau Blanc, care era rezervat în totalitate”. A urmat un al doilea mesaj, care spunea: „Întotdeauna am fost onorați să vă urăm bun venit şi vă vom primi oricând”.

Unele dintre răspunsurile la postarea lui Williams au fost de susținere, spunând că este inacceptabil ca restaurantul să nu-i facă loc acesteia, dar multe dintre răspunsuri susțin că celebritățile nu dispun de un drept superior de a fi primite la un restaurant complet rezervat decât oricine altcineva, scrie Agerpres.

 

Câteva dintre răspunsurile la postarea Serenei Williams

„Să-ți folosești faima pentru a arunca cu gunoi într-un restaurant pentru că nu s-au supus cerințelor tale înseamnă sa fii cel mai rău tip de persoană. Credeam ca esti mai bună decât atât”, i-a replicat cineva Serenei.

„S-ar putea să se întâmple altceva la Paris... Poate că nu totul este despre tine? Doar un gând...”, a spus ironic un alt internaut, făcând referire la aglomerația produsă de desfășurarea JO 2024.

„Încerci să te iei de un restaurant cu zece milioane de urmăritori pentru că nu ai avut o rezervare?”, s-a întrebat retoric o altă persoană.

„Sunt o celebritate, dă afară o persoană obișnuită ca să pot mânca”, a mai comentat amuzat, un internaut.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Jocurile Olimpice




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel