Superliga Romaniei Sepsi Sf. Gheorghe şi-a luat atacant olandez

Data publicării:
Facebook Sepsi OSK
Facebook Sepsi OSK

Sepsi Sf. Gheorghe, formaţie antrenată de germanul Bernd Storck, a ajuns la un acord cu atacantul olandez Michael Breij. 



"Sepsi OSK a ajuns la un acord şi cu Michael Breij. Atacantul lateral olandez, în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire.

Fost internațional de tineret al țării sale (U16, U18), Michael Breij a jucat ultima dată la SC Cambuur, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la FC Groningen. Îi urăm mult succes lui Michael alături de Sepsi OSK!", au transmis covăsnenii. 

În ultimul sezon, Michael Breij a jucat 29 de meciuri pentru SC Cambuur, a marcat 9 goluri şi a oferit 10 pase decisive. Atacantul are 1,81 m înălţime şi este cotat la 600.000 euro pe transfermarkt. 

Michael Breij este al cincilea transfer perfectat în această vară de echipa din Sfântu Gheorghe, după atacantul Marius Coman (Corvinul Hunedoara), mijlocaşul ofensiv sârb Mihajlo Neskovic (FK Vozdovac), fundaşul sârbo-croat Stefan Hajdin (Zeleznicar Pancevo) şi portarul Szilard Gyenge (Csikszereda Miercurea Ciuc).

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel