Superliga Romaniei Sepsi Sf. Gheorghe are un nou antrenor. "Are licenţă PRO, avem încredere în el"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi OSK, a anunţat că echipa are un nou antrenor, după ce discuţiile cu Adrian Mutu, Mirel Rădoi şi Toni Conceicao nu s-au concretizat. 



”Au fost discuții cu mai mulți antrenori, însă nu s-au concretizat.

În primul rând, noi am spus că avem o condiție, indiferent de numele antrenorului, din staff-ul acestuia trebuie să facă parte Aldea, Cernea și Kulcsar.

Vali Suciu a pregătit echipa în această perioadă. Cunoaște bine lotul, iar atmosfera de la antrenamente este bună.

În aceste condiții am decis să-i dăm o șansă lui Vali. Are licența Pro și noi avem mare încredere în el”, a spus Hadnagy, conform prosport.ro.

Condiţiile impuse de Laszlo Dioszegi pentru noul antrenor de la Sepsi 

"Vrem să aducem cât mai rapid un antrenor, dar nu vrem să greşim. În plus, avem nişte oameni vechi în staff pe care nu vrem să-i îndepărtăm.

Vrem să rămână şi în viitorul staff antrenorul de portari, preparatorul fizic, ştiu că va fi puţin mai greu să găsim un antrenor care să accepte, dar astea sunt regulile la noi" , a spus finanţatorul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru Orange Sport.

Dioszegi, mesaj nervos în miez de noapte după înfrângerea cu Oţelul Galaţi 

În etapa a VIII-a, Sepsi a pierdut la Galaţi, cu Oţelul, scor 0-2, iar Laszlo Dioszegi s-a dezlănţuit în miezul nopţii. 

”E aproape ora 4 dimineața, dar nu pot să dorm, chiar dacă mulți dintre voi ați adormit de multă vreme, după ce v-ați exprimat opiniile despre meci.

Da, îmi pot mulțumi că am ales, în 2011, să fiu implicat în fotbal. Dacă a meritat sau nu, va decide viitorul, dar un lucru e cert, am luptat mereu, uneori chiar împotriva prietenilor, pentru tot ce e mai bun pentru acest club, pentru că e cel mai important.

E la fel de sigur că lucrurile nu pot continua așa, indiferent de costuri. Nimeni nu este mai presus de club și nu va fi niciodată. E ușor de comentat din exterior, e ușor să spui că e mai bine așa sau în alt fel.

E incredibil, uneori citesc multe comentarii date de ignoranți, care spun că de ce nu tai salariile sau de ce nu dau afară 90% dintre jucători sau din staff. E pentru că, atunci când semnezi un contract, nu poți să zici că dacă nu joci bine, nu iei salariul. Asta e realitatea.

Însă realitatea este că nu mai putem continua așa. Am învățat un lucru, că nu pot lua o decizie importantă fără o analiză detaliată. De aceea am decis să am foarte multe discuții mâine, cu toți cei care mă pot ajuta să iau cea mai bună decizie.

Știu că, indiferent de decizie, fanii adevărați o vor înțelege și o vor accepta. La fel de sigur știu că vor fi oameni care nu vor fi de acord, dar asta este.

Nu degeaba se spune că toată lumea se pricepe la fotbal sau la politică. Sau măcar crede că se pricepe. OSK deasupra tuturor!”, a scris Laszlo Dioszegi, pe Facebook.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel