Superliga Romaniei Şefii Rapidului, mesaj clar. "Nu ne interesează stilul de management al domnului Becali"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la FC Rapid, a declarat că giuleştenii nu sunt interesaţi de stilul de management patentat de Gigi Becali. 



Jurnalistul Radu Naum a întrebat dacă rapidiştii consideră că soluţia aleasă de Gigi Becali, prin care îşi pune amprenta inclusiv pe deciziile tactice de la FCSB de multe ori, este una potrivită. Totul în contextul în care FC Rapid a pierdut toate meciurile din playoff până acum, iar FCSB şi le-a câştigat pe toate. 

"A fost vreun moment în care să vă gândiţi că aşa e în România, că poate asta o fi cheia succesului?", a întrebat Radu Naum. 

"Nu, nu, nu. Nu se pune problema. Nu suntem tentaţi în niciun caz. A spus-o şi domnul Şucu de atâtea ori, că e un model pe care nu ni-l dorim şi pe care nu îl vom urma vreodată. Dacă vor lua titlul, îl merită, au fost cea mai bună echipă din acest sezon, au un lot senzaţional, dar faptul că reuşesc să câştige un titlu după nu ştiu câţi ani... În ultimii ani, FCSB a tot avut cel mai bun lot şi e prima dată când câştigă titlul. Probabil că dacă aveau o altă strategie ar fi câştigat de mai multe ori. Deci nu cred că e o strategie bună pe termen lung. 

Asta e părerea noastră. Cât timp anul acesta vor câştiga titlul, probabil se gândesc că merge şi aşa. Dar cel care decide aşa e domnul Becali, şi bănuiesc că îi face plăcere", a declarat Victor Angelescu. 

Victor Angelescu e sigur că FCSB nu se va încorona campioană în Giuleşti 

În ultima etapă din playoff, Rapid şi FCSB se înfruntă pe stadionul Giuleşti, însă Victor Angelescu e sigur că roş-albaştrii nu se vor încorona campioni la acel meci. 

"Eu cred că FCSB va fi campioană mult mai devreme. Nu e vorba că îmi doresc eu, că asta ar însemna că altcineva ar avea şanse la titlu. Realistic vorbind, cu diferenţa asta, cu 7 etape rămase, dacă nu se întâmplă nişte lucruri senzaţionale, vor fi campioni înainte", a mai spus Angelescu la Fotbal Club. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel