Fotbal international Sean Dyche nu mai vrea vacanţă de iarnă în Premier League

Data publicării:
Facebook Everton Football Club
Facebook Everton Football Club

Sean Dyche, antrenorul lui Everton, propune renunţarea la vacanţa de iarnă din Premier League. 



Antrenorul echipei engleze de fotbal Everton, Sean Dyche, propune ca Premier League să renunţe la vacanţa de iarnă pentru a uşura programul încărcat din perioada sărbătorilor şi pentru a reduce avantajul echipelor cu loturi numeroase, transmite Reuters.

În weekend-ul viitor nu sunt prevăzute meciuri din Premier League, dar au loc partide din turul trei al Cupei Angliei, iar apoi toate cluburile vor beneficia de un weekend liber din următoarele două, într-o minivacanţă de iarnă.

Everton a disputat opt meciuri în toate competiţiile în decembrie, dar va avea doar patru în ianuarie, primul fiind cel de joi cu Crystal Palace în Cupa Angliei.

Nu văd rostul acestei vacanţe după ce am avut atâtea meciuri în decembrie. Nu este atât de benefic. Ar fi fost mai bine ca unul sau două din aceste meciuri din decembrie să fie distribuite în ianuarie. Este un scenariu mai bun şi mai echitabil pe teren. Cu mai multe meciuri, marile cluburi au şanse mai mari să câştige datorită loturilor lor numeroase. Când ai un lot mic, ca noi, când apar accidentări, ajungi la limită. Dacă pui nişte jocuri în această pauză atunci ar fi mai mult echilibru în timpul sezonului. Aş fi surprins dacă această pauză nu va dispărea, a spus Dyche, miercuri, într-o conferinţă de presă.

În campionat, Everton ocupă locul 17, la doar un punct deasupra zonei de retrogradare, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel