Superliga Romaniei Se prefațează un nou transfer de la FCSB? „Olaru e ca și plecat”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Darius Olaru, căpitanul echipei FCSB, este ofertat de mai multe cluburi de fotbal din străinătate, după ultimele sale prestații în cadrul formației „roș-albastre”.



Căpitanul echipei FCSB, Darius Olaru, ar fi fost ofertat de cluburi de fotbal din Rusia și Olanda, posibilitatea unui transfer al jucătorului de 26 de ani fiind tot mai mare.

„Rușii sunt ca echipa lui Dorinel Munteanu”, spune Dragomir

„Olaru e ca și plecat. Îl amețește Gigi acum să mai rămână, însă e jucător de bani mulți. Olaru e jucător de echipă mare. Are o capacitate de efort imensă. E puțin slobod, ca să nu zic altceva, dar dacă îl stăpânești bine, e jucător de elită.

4-5 milioane. Sunt bani mulți pentru Superliga. Dacă nu bagi bani, cum să faci bani? Eu cam știu unde pleacă, dar i-aș recomanda altceva. I-aș recomanda o echipă din Premier League de la locul 7 în jos. Sau în Germania. La fel, de la locul 5 în jos.

El joacă titular și în Italia. În Spania poate nu, pentru că nu îl dă tehnica afară din casă, dar în Germania, Anglia, Danemarca… În Rusia e alergătură. Rușii sunt ca echipa lui Dorinel Munteanu”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

 

Becali, detalii despre transferul lui Olaru

Și patronul celor de la FCSB a vorbit despre potențialul transfer al căpitanului echipei, Darius Olaru, spunând că există șanse mari ca acesta să fie achiziționat de o echipă din străinătate.

„Eu știu doar de la impresari. Nu știu exact echipa. Despre PSV Eindhoven am aflat tot de la presă. De la voi am aflat. Nu mai are rost să mai țin secret, am spus-o. Clauza de reziliere e 5.000.000 plus taxa de solidaritate, deci 5.250.000. Nu ne putem opune dacă cineva oferă această sumă.

Știu că e o echipă din Rusia care îl vrea pe Olaru, dar cu siguranță nu va accepta, am înțeles că îi dau salariu de 900.000. El nu e idiot. Așa îi măresc eu salariul și ajunge la 600-700.000. De ce să pleci în Rusia? Eu, dacă aș fi în locul lui Olaru, n-aș pleca. El acum e pe val. Fără 1,5 milioane salariu n-aș pleca. De ce să merg în Rusia pentru un milion? Pot să iau în România 600-700.000, eu îi dau. Cu siguranță îi voi da o mărire de salariu, la fel ca la Coman”, a spus Gigi Becali, la PrimaSport.

Helmut Duckadam crede Adrian Șut îl poate înlocui pe Olaru la FCSB

Fostul portar român a vorbit despre transferul lui Darius Olaru de la FCSB. Duckadam a declarat că echipa are deja un înlocuitor pentru căpitan, acela fiind Adrian Șut.

„(n.r. despre plecarea lui Olaru) Cum este și pierderea lui Coman. S-a văzut. Coman, care era un lider, trăgea echipa după el. Și Olaru va fi o pierdere. Sunt alte strategii la FCSB. Cu siguranță, pentru a câștiga campionatul, va fi foarte greu. Nu știu dacă poate mai mult. Vom vedea.

De aici trebuia să plece la o echipă bună. Trebuia să joace titular la naționala pentru că așa putea să ajungă la un fotbal mare. Cred că următorul jucător care ar putea să-l inlocuiască pe Olaru este Șut. Joacă de ani buni la FCSB. Este un jucător matur”, a spus Helmut Duckadam, potrivit OrangeSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel