Fotbal international Se gândește Tony Kroos la un meci de retragere pentru naționala Germaniei? Mijlocașul a dat răspunsul

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Germanul și-a încheiat în mod oficial cariera de fotbalist profesionst după participarea la Campionatul European de fotbal găzduit de țara sa natală.



Lui Tony Kroos nu-i place atenția. Nu vrea o altă partidă de retragere

Fostul mijlocaș al Germaniei și al lui Real Madrid Tony Kroos a declarat că nu este interesat de un meci de adio de la Mannschaft, organizat special pentru el.

„Am avut jocul meu de adio, la Madrid, într-un meci de campionat, deci nu a fost unul organizat pentru mine. Dar cumva s-a simțit ca unul, cel puțin ce au făcut fanii din el”, a spus Kroos pentru portalul ran.de, într-un interviu publicat marți.

„Dar să se organizeze un alt joc de adio pentru mine acum, nu sunt genul de persoană care vrea ca toată lumea să vină doar pentru mine sau pentru ca eu sa fiu din nou în centrul atenției”.

Kroos și-a încheiat cariera după ce a participat la Campionatul European de fotbal din această vară, găzduit de țara sa natală. Mannschaft a organizat recent o ceremonie de rămas bun pentru mai mulți jucători care s-au retras, Manuel Neuer, Thomas Muller și Ilkay Gundogan, înaintea meciului din Liga Națiunilor împotriva Olandei la Munchen, dar Kroos nu a fost prezent întrucât a fost prezent la o întâlnire la o academie de tineret.

Mijlocașul s-a mutat la Real Madrid de la Bayern Munchen în 2014, câștigând de cinci ori Liga Campionilor, și după sfârșitul carierei de jucător a decis să rămână în Spania.

Întrebat în ce condiții s-ar întoarce în Germania, Kroos a spus: „Anumite lucruri care probabil nu se vor întâmpla. De exemplu, vremea ar trebuie să se îmbunătățească. Va fi greu, cred. Până la urmă este o decizie de familie, nu o iau singur.

Am o soție, am trei copii și, în cele din urmă, este o decizie bună. Cred că ne-am simți ca acasă și în Germania, dar există în prezent, câteva motive pentru care a trebuit să plecăm”, a mai spus Kroos, citat de Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel