Superliga Romaniei Se face curățenie și în lotul de jucători al alb-vișiniilor. Cu cine încep schimbările

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

După modificările aduse în cadrul staff-ului giuleștean, clubul de fotbal Rapid București anunță prima despărțire de un jucător al formației.



Dragoș Grigore, primul plecat de la „noul Rapid”

Dragoș Grigore este primul jucător anunțat de către clubul giuleștean că va părăsi Rapid București, după 65 de meciuri disputate în tricoul alb-vișiniu. 

Fotbalistul de 37 de ani a venit la Rapid în vara anului 2021, odată cu promovarea clubului în SuperLiga României. Acesta a marcat de trei ori în cele 65 de partide jucate. În ultima stagiune, Dragoș a bifat patru apariții pentru Rapid, trei în SuperLigă și una în Cupa României.

Clubul de fotbal a transmis: „Grig a fost întotdeauna un model de profesionalism, și îi mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună de-a lungul ultimilor trei ani!

Mult succes în continuare, Dragoș!” a fost mesajul postat de către Rapid București, pe fcrapid.ro.

Fundașul Dragoș Grigore este cotat de Transfermarkt la 150.000 de euro.

Anunțul giuleștenilor vine la doar câteva minute după ce clubul a transmis că s-a despărțit de antrenorul secund, Adrian Iencsi, acesta fiind înlocuit cu un antrenor britanic.

Iencsi își ia rămas bun de la giuleșteni

După ce actualul sezon al SuperLigii s-a încheiat, Dan Șucu a început să aducă modificări în toate departamentele clubului giuleștean, fiind schimbați antrenorul principal și preparatorul fizic. Se pare că a venit rândul și antrenorului secund, clubul de fotbal și Iencsi despărțindu-se de comun acord, fostul antrenor giuleștean dorindu-și o nouă provocare în carieră.

„A fost o plăcere deosebită să port din nou emblema Rapidului pe piept. A venit ziua când iarăși voi pleca de acasă în căutare de noi experiențe și realizări.

Mulțumesc mult băieților, colegilor din staful tehnic, conducătorilor, acționarilor și nu în ultimul rând celor mai frumoși suporteri din întreaga țară!

Sunt sigur că Rapid va deveni un club din ce în ce mai puternic și suporterii se vor bucura de câștigarea multor trofee! Succes!!!”, a transmis Adrian Iencsi, potrivit clubului de fotbal.

Potrivit giuleștenilor, Adi Iencsi a adus o contribuție semnificativă la istoria clubului atât ca jucător, cât și ca antrenor. Rapidiștii i-au transmis un mesaj, la rândul lor, lui Iencsi: „Mulțumim pentru dedicarea și profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul colaborării noastre și îi urăm mult succes în carieră!”, au scris aceștia.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel