Fotbal Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Argeș se află pe locul 10 în liga secundă de fotbal, cu opt puncte.



Sprijinită de omul de afaceri Viorel Tudose în acest moment, în calitate de sponsor, FC Argeș poate cunoaște noi schimbări în perioada următoare. Afaceristul român ar dori să preia echipa, confirmând că realizează demersuri în mod constant, dar o modificare a conducerii mai are nevoie de timp pentru a fi realizată.

Viorel Tudose: „Se fac demersuri, zi de zi. Eu asta îmi doresc, să preiau clubul”

„Am zis că nu mai discut despre FC Argeș până nu am o poziție fermă acolo. Se fac demersuri, zi de zi. Eu asta îmi doresc, să preiau clubul.

Ce se va întâmpla între dorința mea și speranța mea sunt lucruri total diferite. Vectorul dorinței este unul, vectorul speranței este altul, vectorul a se putea sau a se realiza este cu totul altceva. Sunt total diferite.

Când te numești FC Argeș, ai lotul pe care îl ai, și asta o zic specialiștii în fotbal: 'Domne, aveți cel mai bun lot din Liga 2', tu te afli încă pe locul 10. Chiar dacă a câștigat acum cu 3-2 (n.r. cu Concordia Chiajna), diferența de valoare pe teren a fost mult mai mare.

Dar finalul de partidă nu le dă speranțe să fim încrezători, adică o cădere psihică pe final de meci este o chestiune de tratare a adversarului, de modul cum ai gestionat ultimele 10 minute.

Asta nu ne face plăcere, trebuie să fim ferm convinși de asta. Ar însemna să fim mitomani, să ne mințim, să spunem că totul e bine. Echipa este pe un drum bun, dar nu este ceea ce trebuie. Adică la ceea ce speră FC Argeș, la ceea ce speră suporterii. Cam așa stau lucrurile”, a spus Tudose, potrivit iAMsport.ro.

De asemenea, și Dani Coman, președintele clubului de fotbal, a discutat despre colaborarea dintre Tudose și FC Argeș: „Eu chiar și acum jumătate de oră am vorbit cu domnul Tudose. El este cu sufletul alături de noi, și financiar va fi în continuare.

âAșa că nu sunt probleme din punctul acesta de vedere. Noi suntem prieteni de mai mult timp și știu cât de mult iubește Piteștiul”, a declarat Dani Coman, potrivit sursei menționate mai sus.

FC Argeș are două victorii, două remize și două înfrângeri în actualul sezon al ligii secunde de fotbal. Argeșenii se clasează pe locul 10, cu opt puncte, la o diferență de 10 puncte față de liderul clasamentului, FK Csikszereda.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel