Superliga Romaniei Schimbarea pregătită de Neil Lennon la Rapid. "Jucătorii reacţionează bine, nu văd motive să complicăm lucrurile"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Nord-irlandezul Neil Lennon a explicat care e principala schimbare pe care o implementează la Rapid în startul noului sezon de Liga 1. Rapid debutează în deplasare, la Arad, contra celor de la UTA. 



"Ne așteaptă un meci dificil. Știm că și ei au făcut o serie de schimbări în lot. Am avut o pregătire de care sunt mulțumit, dar sunt conștient de faptul că vârful performanței se va atinge în 3-4 etape. Concurența e cea care naște performanță.

Vom schimba sistemul, acesta este planul. Cu acest sistem (n.r. - 3 fundași centrali) am abordat meciurile de pregătire. Pare că jucătorii reacționează bine, nu văd un motiv să complicăm lucrurile mai mult decât e cazul.

UTA a schimbat mulți jucători. E posibil ca Mircea Rednic să schimbe stilul de joc. E un tehnician experimentat, dar mă interesează doar echipa mea, să-mi motivez jucătorii pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

Orice antrenor își dorește mai mulți jucători. Sunt mulțumit de lot, avem „dubluri” pe fiecare post. Vom încerca să mai aducem un jucător. Întotdeauna e greu să anticipezi echipele care se vor lupta pentru câștigarea titlului. Sunt 5-6 echipe care vor conta, sper ca Rapid să fie printre ele. FCSB, Craiova, Farul, CFR Cluj. Dan Petrescu e un antrenor obișnuit să câștige trofee.

Avem un lot tânăr, dar sperăm ca în primăvară, pe final de sezon, să fim în continuare la cel mai înalt nivel.”, a declarat Neil Lennon, la conferința de presă. 

Rapid a prezentat şi noile transferuri în cadrul conferinţei de presă. Este vorba despre Cristi Manea, Filip Blazek, Claudiu Micovschi (revenit după împrumutul de la UTA), Rareş Pop (cumpărat iarna trecută şi lăsat împrumut la UTA în primăvară), Jakub Hromada (cumpărat definitiv) şi Timotej Jambor. 

Rapid şi-a prezentat noile echipamente 

"Inspirate din tradiția și istoria bogată a clubului, noile kituri combină eleganța clasică cu tehnologia modernă pentru a le oferi Rapidiștilor cele mai bune condiții atât pe teren, cât și în tribune.

Noile echipamente Kappa aduc un omagiu culorilor tradiționale ale Rapidului, vișiniu, alb, dar și violet. Designul include detalii subtile care reflectă emblema cu simbolistică ceferistă, roata înaripată, păstrând sloganul istoric: „singuri împotriva tuturor”.

Echipamentul de „acasă” este de un vișiniu vibrant, reprezentând spiritul și mândria Rapidului. Albul este regăsit în tricoul de deplasare, iar setul este completat de violetul atât de drag Rapidiștilor", transmit cei de la Rapid pe site-ul oficial.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel