Cupa României Scandal pe bilete la FC Voluntari - Dinamo, din Cupa României. 120 lei un bilet la tribuna 1, 150 lei la tribuna 2

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FC Voluntari şi Dinamo se întâlnesc în playoff-ul pentru Cupa României, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari. Preţurile biletelor sunt motiv de scandal înainte de meci. 



Mai exact, cei de la FC Voluntari au pus preţuri considerate mult prea mari pentru acest meci. Concret, în sectorul rezervat oaspeţilor, un bilet costă 80 lei, conform Fanatik, în timp ce la tribuna 1 şi tribuna 2, spectatorii trebuie să scoată din buzunare 120 lei, respectiv 150 lei. 

Cu toate astea, Bogdan Bălănescu, directorul general al celor de la FC Voluntari, spune că galeria celor de la Dinamo va primi bilete cu preţ preferenţial. 

”Suporterii lui Dinamo au 230 de bilete la prețul de 50 de lei unul. Biletele acelea nici nu au fost puse în vânzare, le va primi galeria. Prețurile din celelalte sectoare sunt normale, nu e nicio strategie anti Dinamo”, a declarat Bălănescu, conform sursei citate. 

Partida FC Voluntari – Dinamo, din play-off-ul Cupei României Betano, se va disputa miercuri, 28 august, de la ora 19:00,

Dinamo, victorie uriaşă cu Craiova în campionat 

Dinamo Bucureşti a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (2-1), sâmbătă seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii de fotbal.

Dinamo a deschis scorul după numai 30 de secunde, prin Ahmed Bani, după ce iniţial golul fusese anulat pentru ofsaid. Gazdele şi-au dublat avantajul în min. 42, prin Eddy Gnahore (42), dar Universitatea a redus din diferenţă imediat, prin Elvir Koljic (44).

Deşi a jucat în inferioritate numerică în repriza secundă, pe final chiar cu doi oameni, Dinamo a rezistat şi a învins liderul, care a suferit prima înfrângere din acest sezon al Superligii. Francezul Maxime Sivis (58) a fost eliminat direct pentru fault asupra lui Takuto Oshima, iar Josue Homawoo a primit al doilea cartonaş galben în min. 82.

Universitatea a avut o bară, prin Alexandru Mitriţă (16), scrie Agerpres.

Andrei Nicolescu a lămurit situaţia. Cine pleacă de la Dinamo 

”E un moment de care trebuie să ne bucurăm, de care trebuie să ne aducem aminte și în momentele mai puțin bune. Clasamentul e mai puțin important, e intermediar, e important ce construim. Ne luptăm pentru play-off, nu putem spune altceva. Îmi doresc ca atunci când jucăm acasă, Dinamo să primească acel 5%. Mi-aș dori să nu mai joc acasă și să fiu tratat ca o echipă vizitatoare. Dacă pleacă cineva, sunt doar copiii care au nevoie de minute.

Bani joacă constant. Craiova e cea mai puternică echipă cu care am jucat până acum, arată forță. Nu vreau să comentez deciziile de arbitraj. Dacă se juca pe Arena Națională, cred că erau 25.000 de suporteri. Cred că a fost un spectacol agreabil, încercăm să ne organizăm cât mai bine în acest stadion. Cu Domnul Lucescu nu știu dacă a venit special pentru un jucător. Aș fi vrut să fie și Denis în teren”, a declarat Andrei Nicolescu, la finalul partidei.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel