Turnee ATP Sascha Zverev, nemulțumit de programul turneului de la Halle. Nu vede meciul Germaniei cu Ungaria

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Alexander Zverev s-a plâns că programarea meciului său cu italianul Lorenzo Sonego nu îi va permite să vizioneze, cel mai probabil, cea de-a doua partidă a reprezentantei germane la EURO 2024.



Zverev are o problemă: Nu vede meciul Germaniei

Tenismenul german Alexander Zverev, un fan declarat al fotbalului, nu este mulțumit de programul zilei de miercuri al turneului pe iarbă de la Halle, care îl va împiedica să vadă cel mai probabil meciul Germania - Ungaria de la EURO 2024.

Zverev joacă miercuri contra italianului Lorenzo Sonego, în al patrulea și ultimul meci de pe terenul central. Partidele de la Halle încep la prânz (13:00, ora României), în timp ce meciul de la Stuttgart are lovitura de începere de la ora 19:00, când tenismenul german va fi cel mai probabil pe teren.

„Evident că nu a fost dorința mea”, a spus Zverev, finalistul de la Roland Garros, după victoria cu Oscar Otte. „Dacă aș fi putut decide, ar fi fost diferit. Să fiu cinstit, nu a fost o decizie inteligentă pentru turneu. Dacă nu aș fi jucat, nu m-aș fi uitat la un meci de tenis, ci la unul de fotbal”, a mai spus el.

Organizatorii turneului de la Halle au spus că l-au programat ultimul pe Zverev, pentru a-i da suficient timp de recuperare după meciul de marți care s-a încheiat spre dimineață.

Dar organizatorii fac, în același timp, reclamă turneului EURO 2024, oferind condiții de vizionare pe ecranele din afara arenei, ceea ce îi face pe spectatori să aibă de luat o decizie dificilă.

Germania, care a învins cu 5-1 Scoția în primul meci al Grupei A, poate deveni prima echipă calificată în optimi dacă învinge și Ungaria, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee ATP





DC Media Group Audience
pixel