Echipa nationala S-au epuizat toate biletele la meciul României cu selecționata Ciprului

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FRF a anunțat că toate biletele puse la dispoziție pentru suporterii români au fost achiziționate.



Cele 828 de bilete pentru suporterii români la meciul din Cipru s-au epuizat în doar 75 de minute. Federația Română de Fotbal a anunțat că depune toate eforturile pentru a suplimenta locurile alocate fanilor din țara noastră.

Echipa națională de fotbal a României a obținut deja două victorii în Liga Națiunilor, 3-0 cu Kosovo și 3-1 cu Lituania, următoarea partidă în care vor evolua „tricolorii” fiind împotriva selecționatei Ciprului, sâmbătă, 12 octombrie. Meciul va începe la ora 21:45, la Larnaca, pe AEK Arena. După meciul cu ciprioții, românii vor întâlni Lituania pentru a doua oară, dar în deplasare.

ȘTIRE INIȚIALĂ

50 de lei pentru un bilet în Cipru

Biletele pentru acest joc sunt disponibile online începând de miercuri, 18 septembrie, AICI și AICI, până în data de 3 octombrie, ora 21:00, sau până la epuizarea biletelor.

Prețul unui tichet este de 50 RON (10 euro), iar locurile sunt repartizate - Tribuna Nord, în sectoarele 201, 202 și 203 ale arenei din Larnaca. Sunt disponibile 828 de bilete pentru suporterii români.

Pentru fiecare comandă se vor putea achiziționa maximum opt bilete.

Procedura de cumpărare arată astfel: începând de miercuri, 18 septembrie, va fi posibilă înregistrarea comenzilor. După încheierea vânzării, se va trimite baza de data a cumpăratătorilor către Federația de Fotbal din Cipru, în vederea personalizării biletelor. În aproximativ 3 -5 zile, Federația de Fotbal din Cipru va trimite către FRF biletele personalizate. După data de 8 octombrie 2024, FRF, prin operatorul de bilete, va livra online cumpărătorilor tichetele comandate.

Liga Națiunilor 2024/25 va avea efect direct și asupra preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2026.

Cele mai bune patru câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru CM 2026, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund din preliminariile clasice.

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte patru echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele patru naționale europene participante la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel