Superliga Romaniei Rrahmani, pregătit să înceapă noul sezon al Superligii în tricoul Rapidului. Ce spune despre un potențial transfer la Bologna

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa de fotbal Rapid București va debuta în noul sezon al Superligii sâmbătă, 13 iulie, în fața formației UTA Arad.



Fotbalistul kosovar Albion Rrahmani a declarat că atât el, cât și colegii săi din formația celor de la Rapid București își doresc să înceapă victorioși noul sezon al Superligii. Atacantul a spus că toți jucătorii giuleșteni vor munci pentru a obține cât mai mult în meciul cu UTA Arad.

Rapid București va debuta în stagiunea 2024/2025 a Superligii în fața formației UTA Arad, sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19:15, pe Arena „Francisc Neuman” din Arad.

Rrahmani: „Neil Lennon este un adevărat profesionist”

„Ne așteaptă un meci important și ne dorim să începem campionatul cu o victorie. Așteptăm cu nerăbdare acest meci și vom munci pentru a câștiga cele trei puncte.

Există presiune la fiecare meci, însă suntem profesioniști și trebuie să rămânem calmi și să dăm maximum pentru a obține ceea ce ne dorim. Avem o echipă bună, antrenorul Neil Lennon este un adevărat profesionist”, a spus Albion Rrahmani.

„Îmi doresc să joc la cele mai bune echipe ale lumii”

Totodată, kosovarul a fost întrebat despre un eventual transfer la clubul de fotbal italian Bologna, speță despre care nu a oferit foarte multe detalii: „Nu știu, dacă va face o ofertă, atunci voi merge să vorbesc cu patronul Dan Șucu. Apoi, dacă va fi o ofertă bună și pentru mine, voi alege. Eu sunt interesat să merg să joc în oricare din cele mai bune cinci campionate ale Europei.

Îmi doresc să joc la cele mai bune echipe ale lumii și sper că voi reuși într-o zi. Acum sunt aici, concentrarea mea este 100% la Rapid. Voi lupta pentru echipa mea și pentru toți suporterii noștri pentru că ei ne susțin mereu, în orice situație. Cât timp sunt aici voi da 100% de fiecare dată.”, a mai spus atacantul kosovar, într-o conferință de presă.

Superliga României, 2024/2025 - Etapa I

Sepsi Sfântu Gheorghe - Politehnica Iași

Petrolul Ploiești - Gloria Buzău

CFR Cluj - Dinamo București

UTA Arad - Rapid București

FC Hermannstadt - Universitatea Craiova

FCSB - Universitatea Cluj

Farul Constanța - Unirea Slobozia

FC Botoșani - Oțelul Galați

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel