Superliga Romaniei Rosario Latouchent a plecat de la Oţelul Galaţi

Data publicării:
Captură Facebook Reperul TV
Captură Facebook Reperul TV

Dorinel Munteanu se ţine de cuvânt şi dă startul schimbărilor la Oţelul. Rosario Latouchent şi-a reziliat contractul cu gălăţenii. 



Clubul de fotbal Oţelul Galaţi a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, rezilierea contractului cu Rosario Latouchent, fundaş transferat de gruparea moldoveană la începutul lunii septembrie a anului trecut.

"SC Oţelul Galaţi şi fundaşul lateral Rosario Latouchent au hotărât astăzi de comun acord încetarea relaţiilor contractuale. Jucătorul originar din Martinica venise în toamna anului trecut. El părăseşte tabăra 'oţelară' liber de contract. Îi mulţumim pentru efortul depus în culorile roşu-alb-albastre", se menţionează pe site-ul citat.

În vârstă de 27 de ani, Latouchent venise din Lituania, de la Kauno Zalgiris, şi a evoluat pentru Oţelul Galaţi în 9 partide din Superliga şi Cupa României.

Rosario Latouchent este unul dintre cei şapte jucători la care antrenorul Dorinel Munteanu a decis să renunţe la începutul pauzei competiţionale. Ceilalţi şase jucători care se vor despărţi de Oţelul Galaţi sunt fundaşii Andrei Rus, Costin Ghiocel şi Dan Panait, mijlocaşii Pablo Gaitan şi Ariel Lopez şi atacantul Ilia Dimitrov, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel