UEFA Euro 2024 Ronald Koeman a sunat un român după ce Olanda i-a învins pe tricolori la EURO 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ronald Koeman nu a uitat de prietenii săi din România după meciul cu tricolorii de la EURO 2024, terminat 3-0 pentru olandezi. 



”O să îți dau ce mesaj mi-a dat Ronald Koeman când am căzut în grupă. M-a salutat.

După meci, după o oră, cred că nici nu apucase să meargă la conferința de presă, îmi dă un mesaj și-mi scrie: 'Perdoname!, cu mâinile împreunate (n.r. un emoticon)'. Adică 'iartă-mă că v-am bătut'. Înțelegi? N-a fost nicio iluzie la faptul că am pierdut cu 0-3. 

Îți dai seama. El este un prieten de-al meu și probabil a zis 'nu mai suferii, am fost mai buni, asta e'.

Când s-a terminat meciul atunci mi-a dat. 40 - 50 de minute după terminarea meciului. Îți arăt mesajul”, a spus Giovanni Becali, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Digi Sport Matinal.

Ronald Koeman spune că meciul cu România a fost unul de moral pentru elevii săi 

"Cum ne-am pregătit pentru sferturile de finală? În mare măsură ne-am concentrat la propriul nostru joc. La fel ca românii, turcii vor aborda această partidă jucând cu inima. Sunt foarte entuziaşti, buni cu mingea la picior, însă ştim că la un anumit moment vor lăsa spaţii şi va trebui să profităm de ele. Va trebui să facem din nou un meci bun.

Jucăm pentru un loc în semifinale, iar asta nu se întâmplă prea des. Ne dăm seama că nu va fi uşor să câştigăm, însă, după o zi slabă contra Austriei, meciul cu România a fost bun pentru moralul nostru", a spus Ronald Koeman.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel