Handbal România a ratat calificarea la turneul preolimpic după CM 2023 de handbal feminin. Mihaela Evi: Mă minunez cum toată lumea se pricepe la handbal. Puţini şi fac, nu doar zic

Data publicării:
Facebook Mihaela Evi
Facebook Mihaela Evi

România nu mai are nicio şansă de calificare la Jocurile Olimpice după rezultatele de la CM 2023 de handbal feminin. Mihaela Evi le răspunde celor care critică naţionala. 



"Citesc și mă minunez cum toată lumea se pricepe la handbal, și toți dau soluțiile salvării handbalului în România. Pe Facebook, platforma unde oricine poate părea deștept.

Dar adevărul e ca, puțini și fac, și nu doar zic. Număr pe degetele de la mâini orașele din România unde chiar se investește în copii. Timp, atenție, dedicare, bani. Și o să vă spun și de ce cred eu ca sunt atât de puține. Pentru ca un mandat tine 4 ani, iar un copil, junior 3, nu ajunge in lumina reflectoarelor asa ca nu aduce nici capital de imagine, nici electorat. Putini sunt conducatorii care isi iubesc cu adevarat oamenii și vor sa lase ceva in urma lor, înțelegând ca viitorul acestei tari sunt copiii. Iar la structurile de stat LPS, CSS, titulari pe viata, indiferent de implicare și rezultate. Eu lucrez pe contract de câte 1 an.

Sunt de 15 ani în sistem și am construit de la 0, în două orașe diferite, și la privat și la stat, o structură de copii completă.

La Tg Mures am creat o emulație incredibilă cu un club privat. Intr-un oraș unde aveam o echipă de senioare de volei în cupe europene, o echipă de fotbal în prima Ligă, și încă una de baschet, toate cu academii de copii. În condițiile astea, în prima săptămână de activitate am avut 500 (!!) de copii înscriși.

Despre ce se întâmplă la Bistrița, nici nu mai e loc de comentarii. La ultimul antrenament al grupei de babyhandbal a venit o fetiță, Sofia, de 3 ani. Nici nu vorbește bine încă, dar a venit să facă handbal, pentru ca e cool, și e la modă.

Habar n-am ce ar trebui să facă alții, dar știu ce pot să fac eu", a scris Mihaela Evi pe Facebook. 

Mihaela Evi este unul dintre cei mai titraţi antrenori de juniori din România. 

CITEŞTE ŞI Mihaela Evi, reguli clare pentru fetele pe care le învaţă handbal. "Nu le interzicem. Dar sunt adolescente, apar şi alte tentaţii"

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal





DC Media Group Audience
pixel