UEFA Euro 2024 Roberto Martinez nu e sigur că Ronaldo se retrage de la naţională. "E prea devreme să vorbim de asta"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Portugalia a fost eliminată de la EURO 2024 de Franţa, la loviturile de departajare, în faza sferturilor de finală. 



După partida cu Slovenia, câştigată tot la penalty-uri, Cristiano Ronaldo a spus că acesta va fi ultimul său campionat european, dar Roberto Martinez, selecţionerul portughezilor, nu e sigur că starul lusitanilor se va retrage de la naţională. 

"Este prea devreme după meci pentru a vorbi despre asta (n.red. ultimul EURO pentru Cristiano Ronaldo). Pepe a fost un exemplu pe tot parcursul turneului, pentru tot ceea ce a făcut. Jucătorii tineri vor câștiga experiență uitându-se mereu la ceea ce a făcut Pepe.

Am lucrat foarte bine la penalty-uri în timpul săptămânii. La penalty-ul lui Joao Felix, mingea a lovit bara. Asta este diferența. Nu este o situație de lipsă de calitate sau de pregătire. A fost ghinion și ăsta e fotbalul.", a declarat Ronerto Martinez, citat de abola.pt.

Cristiano Ronaldo, "un fel de Joe Biden". Radu Buzăianu, concluzie după meciul Franţa - Portugalia de la EURO 2024

Jurnalistul Radu Buzăianu a tras concluziile după ce Cristiano Ronaldo a fost titular şi integralist în toate partidele Portugaliei de la EURO 2024, ultimul turneu final pentru fotbalistul portughez. 

"Acum doi ani, la Campionatul Mondial din Qatar, echipa Portugaliei era antrenată de Fernando Santos. Și omu' avea probleme mari că nu îl băga titular pe Ronaldo.

Și nu-l băga, pentru că nu mai era ce-a fost. Se simțeau anii. Calitățile lui erau absolut fizice. Nu se mai mișca așa cum se mișca atunci când era ceva tare de tot.

Treaba e cà acum nu a mai ieșit de pe teren, deși au mai trecut doi ani de atunci când nu prea mai putea. E pe teren întruna. E adevărat fără niciun fel de sens până acum. Începe să pară un fel de Joe Biden", a scris Radu Buzăianu cu câteva minute înainte ca Portugalia să fie eliminată de Franţa la penalty-uri.

Joao Felix a ratat de la 11 m pentru portughezi, în timp ce francezii au transformat toate penalty-urile. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel