Superliga Romaniei Rezultate Superliga: Dinamo face egal acasă la Sepsi; Gloria Buzău înregistrează prima victorie din acest sezon

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu Dinamo Bucureşti, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe teren propriu. Nou-promovata Gloria Buzău a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, în deplasare.



Sepsi OSK, singura echipă care avea maximum de puncte înaintea etapei, a deschis scorul prin Florin Ştefan (29), cu un şut din voleu din unghi, la centrarea lui Bogdan Oteliţă.

Dinamo a egalat prin moldoveanul Petru Neagu (74), la scurt timp după intrarea sa pe teren. A fost primul său gol marcat în Superligă.

Dinamo a avut o bară prin Hakim Abdallah (61).

În partida cealaltă, gazdele au deschis scorul prin Alin Roman (29), din lovitură liberă, portarul Alexandru Greab fiind păcălit de săritura la cap a lui Nicolas Samayoa. Poli Iaşi a avut şansa desprinderii, dar Roman a ratat un penalty (45+6), şutul său fiind apărat de Greab.

Lovitura de pedeapsă a fost acordată, cu ajutorul arbitrajului video, după un fault al lui Rassambek Ahmatov la Ştefan Ştefanovici.

Gloria, aflată la prima sa victorie din noul sezon, a egalat la ultima fază înainte de pauză, prin portughezul Ricardo Matos (45+12), din foarfecă, după un şut deviat. Buzoienii au marcat golul victoriei în debutul reprizei secunde, prin acelaşi Ricardo Matos (52), după ce portarul Ionuţ Ailenei a respins greşit şutul lui Dragoş Tescan.

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel