Fotbal international Revine Răzvan Lucescu în fotbalul din România? „Fotbalul nostru este în creștere”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul român a explicat care sunt caracteristicile fotbalului din țara noastră.



Răzvan Lucescu a reușit să câștige pentru a doua oară titlul primei divizii de fotbal din Grecia, în funcția de antrenor al echipei PAOK Salonic, reprezentând totodată al patrulea trofeu de acest fel al clubului elen.

Antrenorul român a discutat despre eventualitatea în care ar putea să revină din nou în fotbalul românesc. Răzvan Lucescu, care lucrează de 10 ani în străinătate, în Grecia și Arabia Saudită, a spus care este posibilitatea de a conduce din nou o echipă din țara noastră.

„Nu am luat în calcul varianta să nu mă întorc în fotbalul românesc! Nu m-am gândit vreodată că nu mă voi mai întoarce. Dar atât timp cât voi avea posibilitatea să stau în străinătate, voi rămâne în străinătate”, a spus antrenorul echipei elene, PAOK Salonic.

Răzvan Lucescu: „Fotbalul nostru este în creștere”

„Sunt două aspecte ale fotbalului românesc. Eu am trăit acolo într-un moment frumos la nivel de cluburi. Și prin participarea celor două echipe în acel sfert de finală de Cupa UEFA (nr. Rapid și Steaua). A fost o perioadă în care, patru ani la rând, dacă nu chiar mai mult, echipele românești depășeau faza grupelor și ajungeau în primăvara europeană. Deci de aici e o mare diferență! Acum fotbalul a scăzut foarte tare.

Față de ultimii ani, am senzația, fără să fi urmărit cu mare atenție, că fotbalul nostru este în creștere. Atracția pentru public este mai mare, interesul este mai mare, automat competiția este diferită și nu mai sunt doar două echipe.

Sunt mai mult care pretind că se pot bate la titlul. FCSB, CFR, Farul, Universitatea Craiova, Rapid, care vine tare din spate. Campionatul atrage mult mai mult și este o bază importantă pentru un restart al fotbalului românesc”, a mai declarat Răzvan Lucescu, potrivit gsp.ro.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel