Tenis Revenire în lumea tenisului. Nick Kyrgios, finalist la Wimbledon, se întoarce pe teren

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Nick Kyrgios a anunțat că revine pe teren.



După ce a ratat aproape întreg sezonul 2023, tenismanul australian Nick Kyrgios a anunțat într-un podcast că va reveni pe teren săptămâna viitoare.

Kyrgios, în vârstă de 28 de ani, a fost finalist la Wimbledon în urmă cu aproape doi ani. El a jucat un singur meci în circuitul ATP de la sfârşitul lui 2022, fiind accidentat la genunchi şi la încheietura unei mâini.

Tenismanul a anunțat în cadrul podcast-ului Australian Open Show că va relua în curând antrenamentele.

”Voi lovi pentru prima dată săptămâna viitoare”, a spus Kyrgios, care nu a indicat când va reveni în competiţie.

Accidentare gravă

”Cu siguranţă voi reveni. Dar este greu de oferit o dată exactă pentru că accidentarea a fost destul de gravă. Nu mă voi grăbi, voi reveni şi mă voi bucura de întoarcerea mea pe teren", a adăugat el, conform Agerpres care citează AFP.

Kyrgios a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi în ianuarie 2023 și a trebuit să renunţe la turneul de la Wimbledon din cauza unei probleme la încheietura unei mâini.

Sportivul a spus că a trecut prin "unul dintre cei mai grei ani din viaţa sa, din punct de vedere al tenisului". A recunoscut că s-a gândit mult pentru a şti dacă "mai vrea să facă asta", înainte de a adăuga că doreşte să continue.

dcsport Team | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel