UEFA Conference League Returul cu Pafos, din playoff-ul Conference League, meciul sezonului pentru CFR Cluj

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

CFR Cluj a câştigat prima manşă a playoff-ului Conference League cu Pafos, scor 1-0, şi are prima şansă la calificare în faza principală a competiţiei. 



Marius Bilaşco, oficial al clujenilor, spune că returul cu Pafos este meciul sezonului pentru echipa antrenată de Dan Petrescu. 

"Pentru noi e cel mai important meci din acest an şi trebuie să reuşim calificarea, pentru că am sacrificat campionatul. Ne-am luptat în Conference League şi e foarte important să ajungem în grupe. Ca importanţă, cel cu Pafos l-aş cataloga drept cel mai important meci de până acum.

E important financiar, sportiv, pentru unii jucători poate fi pentru prima dată când evoluează într-o grupă europeană. Sunt multe aspecte. Deac e un juc important, nu ştiu pentru câte partida îl pierdem. 11 la 11 cred că a fost un joc consistent, iar dacă am fi rămas 11 la 11 aveam şanse mari mari să mai marcăm, dar am fost nevoiţi să facem un pas în spate şi nu am mai fost periculoşi în atac. 

Acum sunt 33 de grade, e umiditate mare în perioada asta. Am considerat că e mai bine să venim de azi, să ne mai obişnuimn cu clima. Ei joacă la Limassol, nu joacă pe stadionul lor. Nu va fi o presiune mare din partea lor”, a declarat Marius Bilaşco la Prima Sport.

Gigi Becali a ieşit la atac. Horaţiu Feşnic, acuzat că e "legat cu lanţuri" de CFR 

"Noi suntem, dacă o batem pe Botoșani, că dacă nu o batem trebuie să ne lăsăm, la 6 puncte de primul loc. Am fi la două puncte de CFR, deci de ce să fiu supărat? Suntem jos, așa este, dar contează și istoricul jocurilor.

Noi am avut gol valabil, ne-a scos mingea din poartă. Feșnic de ce să o mai arbitreze pe FCSB? Mai bine la VAR, că de acolo dictează mai bine. La primul gol e fault la Tavi, dar nu întoarce că e cu CFR Cluj. Apoi îl mai cheamă și la VAR pe arbitru, deși dăduse gol. Nu are pic de conștiință.

Nici Kovacs, nimeni, singurul care îl poți compara cu arbitrii de altădată ca șmecherie e Fesnic. Singurul care are șmecherie e Feșnic, are o perversitate de nedescris. Le dă pe față. Îl chemi pe ăla la VAR, e de o perversitate de neimaginat.

Nu există sistem corupt acum, sistemul e curățat. Există o prietenie. Tatăl lui e prieten la CFR Cluj, deci e împotriva noastră. Nu ai cum să îl dezlegi de ei, e legat cu lanțuri de CFR”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Conference League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel