Superliga Romaniei Renunţă CFR Cluj la Louis Munteanu? Varga l-a transferat pe Virgiliu Postolachi, atacant crescut de PSG

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Virgiliu Postolachi, atacantul crescut de PSG, care a fost curtat şi de naţionala României, a semnat cu CFR Cluj. Transferul este unul surprinzător, mai ales că în ultima perioadă s-a vorbit de un posibil transfer al lui Louis Munteanu la CFR Cluj. 



"Bine ai venit, Virgiliu Postolachi! 

Cluburile CFR 1907 Cluj și Grenoble au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Virgiliu Postolachi 

Crescut în Franța la celebra academie a celor de la PSG, tânărul atacant vine în Gruia după un sezon petrecut la Grenoble, formație pentru care a bifat 33 de partide, 4 goluri și 2 pase decisive. 

Vârful de 24 de ani a mai evoluat în Belgia, la Mouscron, în Danemarca la Vendsyssel, la echipele secunde ale celor de la PSG și Lille, dar și în România, la UTA Arad, echipă pentru care a marcat de 14 ori în 46 de partide. 

Un obișnuit al naționalei Moldovei, noul nostru atacant a bifat 21 de selecții pentru prima reprezentativă a țării sale în doar trei ani.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!", au transmis cei de la CFR Cluj pe Instagram.  

Săptămâna trecută, Neluţu Varga era convins că CFR Cluj îl aduce pe Louis Munteanu 

”Eu cred că noi vom obţine semnătura lui Munteanu pentru că am făcut cea mai bună ofertă dintre toate echipele din România. Probabil luni sau, cel târziu, marţi, Louis Munteanu va fi jucătorul CFR-ului. Vorbim despre un transfer defintiv, desigur, nu sub formă de împrumut”, a spus Varga, potrivit Sport pe Surse.

Louis Munteanu a înscris 12 goluri sezonul trecut în Liga 1, pentru Farul Constanţa, dar în această vară s-a întors la Fiorentina, club de care aparţine. 

Ce a spus Dan Petrescu despre Louis Munteanu după remiza cu Neman Grodno din Conference League 

CFR Cluj a remizat, scor 0-0, cu Neman Grodno, din Belarus, în turul II preliminar al Conference League, iar Dan Petrescu a mai cerut jucători la echipă. 

Petrescu a menţionat că mai aşteaptă 3-4 jucători în următoarele zile.

"Nu e uşor să joci din 3 în 3 zile. Eu sunt obişnuit, de aia eu am cerut mereu jucători mulţi, doi pe fiecare post, ca să fac schimbări fără probleme. Dar campania de transferuri a început cam târziu. E posibil să mai vină 2-3-4 jucători în zilele următoare. De Louis Munteanu ştiu ce ştie toată lumea. Adică e aproape de a ajunge la CFR, dar încă nu a ajuns", a spus "Bursucul".

 CFR Cluj a fost ţinută în şah de echipa belarusă Neman Grodno, 0-0, joi seara, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în prima manşă din turul secund preliminar al competiţiei de fotbal Conference League.

Vicecampioana României nu a reuşit să se impună în faţa unei formaţii care a făcut un joc bun, arătând o bună organizare şi omogenitate.

Oaspeţii au avut primele ocazii ale partidei, dar Pantia (18) a tras peste poartă din lovitură liberă, iar Sava a respins şutul expediat de Alikulov (20) la colţul lung.

Prima ocazie a echipei ardelene, una foarte mare, a fost irosită de grecul Tachtsidis (21), cu un voleu de la 12 metri pe lângă poartă.

Kamara a fost blocat în careu (33), Keita a tras peste poartă (33), iar şutul lui Muhar (35) a fost prins de Belov.

Clujenii au mai avut o ocazie chiar înainte de pauză, dar Bîrligea nu a ajuns la centrarea lui Tachtsidis la 6 metri (45+1).

La reluare, Bîrligea (47) a şutat la colţul lung, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

În min. 72, Korenica a fost faultat de portar în careu, însă, în loc să se dicteze penalty pentru CFR, s-a semnalizat ofsaid în mod eronat.

CFR a mai ratat prin Mogoş (90+2), lovitura sa de cap fiind apărată de Belov, şi prin Adrian Păun (90+3), care şutat peste din careu, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel