Fotbal international Real Madrid, victorie la scor cu Valencia pe Bernabeu. Rodrygo, omul meciulului cu două goluri şi două pase de gol

Data publicării:
Facebook Real Madrid
Facebook Real Madrid

Real Madrid a câştigat clar meciul cu Valencia, din Primera Division. 



Echipa Real Madrid a învins pe teren propriu, cu scorul de 5-1, formaţia Valencia CF, sâmbătă seara, într-o partidă din etapa a 13-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Internaţionalii brazilieni Vinicius Junior (42, 49) şi Rodrygo (50, 84) au reuşit câte o dublă pentru învingători, cealaltă reuşită a gazdelor aparţinându-i fundaşului Dani Carvajal (3). Golul de onoare al oaspeţilor a fost marcat de Hugo Duro, în finalul meciului de pe Santiago Bernabeu (88).

Real Madrid nu a putut conta în acest joc pe englezul Jude Bellingham, autorul a 13 goluri în 14 meciuri disputate de la debutul sezonului, care a fost indisponibil pentru duelul cu "liliecii" din cauza unei accidentări la umărul stâng.

În urma acestui succes categoric, Real Madrid a revenit la două puncte în spatele liderului Girona, revelaţia acestui debut de sezon în La Liga, care a obţinut sâmbătă a unsprezecea victorie în 13 meciuri, pe terenul formaţiei Rayo Vallecano (2-1), scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: fotbal real madrid rodrygo valencia




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel