Fotbal international Real Madrid, ţinută în şah de Rayo Vallecano pe Bernabeu. Andrei Raţiu, meci perfect

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Real Madrid s-a încurcat de Rayo Vallecano în Primera Division şi pierde fotoliul de lider. 



Echipa Real Madrid a obţinut doar un rezultat de egalitate, 0-0, în faţa "vecinei" Rayo Vallecano, duminică seara pe stadionul Santiago Bernabeu, cedând fotoliul de lider formaţiei Girona, la finalul etapei a 12-a campionatului de fotbal al Spaniei.

Fundaşul român Andrei Raţiu a fost titular în banda dreaptă a defensivei lui Rayo Vallecano şi a avut o evoluţie foarte bună, reuşind să-l anihileze pe brazilianul Vinicius.

Raţiu, care a primit un cartonaş galben în minutul 45, a rămas pe teren până la finalul jocului, primul pentru el în acest sezon de La Liga.

Meciul de la Madrid a început cu un "standing ovation" pentru Jude Bellingham, care a primit trofeul pentru cel mai bun jucător al lunii octombrie în Primera Division. Englezul, recrutat de Real în această vară de la Borussia Dortmund cu peste 100 de milioane de euro, nu a mai reuşit să-şi salveze de această dată echipa, aşa cum a făcut-o în alte partide, deşi a avut câteva ocazii bune de a marca.

Andrei Raţiu, meci perfect în faţa lui Vinicius

Andrei Raţiu a jucat titular la Rayo pentru prima dată în acest sezon de Primera Division şi s-a descurcat perfect. Deşi adversarul său a fost Vinicius Jr, Raţiu l-a anihilat perfect pe brazilian, şi l-a întrecut în regim de viteză de mai multe ori pe acesta. Nici la duelurile statice nu s-a lăsat mai prejos, ghicind intenţiile lui Vini jr de fiecare dată. 

Girona, învingătoare sâmbătă la Pamplona în meciul cu Osasuna (scor 4-2), s-a instalat în fruntea clasamentului, devansând-o cu două puncte pe Real Madrid. De semieşecul elevilor lui Carlo Ancelotti a profitat şi marea rivală FC Barcelona, ocupanta poziţiei a 3-a, care s-a apropiat la două lungimi de madrileni.

Tot duminică, Athletic Bilbao s-a impus în deplasare, scorul de 3-2, în faţa formaţiei Villarreal şi a urcat pe poziţia a cincea în clasament, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel