Fotbal Reacția lui Nicolo Napoli, după ce Adrian Mititelu a încheiat colaborarea cu Marius Croitoru

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Adrian Mititelu a decis să încheie colaborarea cu antrenorul Marius Croitoru, după ce FC U Craiova 1948 a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în campionatul ligii secunde de fotbal.



Fostul antrenor italian al echipei oltene, la rândul său demis de Adrian Mititelu, nu s-a arătat surprins de hotărârea luată de patron, spunând că acesta „dă mereu afară tot” când formația nu înregistrează rezultatele scontate.

„L-a dat afară pe Croitoru? E normal. Dă mereu afară tot! Dacă pierde echipa, dă afară antrenorul. Eu sunt în vacanță, nu am vorbit cu Mititelu. Domnul Mititelu are echipa lui și face ce vrea el. Știu că FCU Craiova nu se află într-o situație bună. Campionatul, în Liga 2, e foarte greu. Asta e viața. Mititelu e patron și face ce vrea”, a declarat Nicolo Napoli, potrivit ProSport.

În vârstă de 44 de ani, antrenorul Marius Croitoru a obținut în actuala ediție a Ligii a II-a trei victorii, cinci remize și două înfrângeri. După desfășurarea a 10 runde, FC U Craiova 1948 ocupă locul 12 în clasament, cu 14 puncte.

Tehnicianul fusese instalat în funcție la 28 mai 2024, când semnase un contract valabil doi ani cu FC U Craiova 1948.

Cum a explicat Adrian Mititelu despărțirea de Marius Croitoru

„Nu s-a întâmplat nimic. A fost o despărțire amiabilă. Nu o spun din complezență. M-am despărțit cu regret de Marius, dar ambii am ajuns la concluzia că trebuie să facem o schimbare la echipă.

Trebuie un restart la echipă pentru că lucrurile nu merg bine. Suntem departe de ceea ne-am propus când am început această colaborare. Am ajuns la concluzia că trebuie o schimbare. Chiar el a avut inițiativa.

Sunt mai multe discuții, dar e prematur să spun ceva. Sper să găsesc o soluție cât mai repede pentru că e o situație dificilă. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că Liga 2 e una specială. Trebuie un antrenor potrivit pentru această competiție.

Am discuții, dar e prematur. Sper ca într-una sau două zile să rezolv. Dacă nu, amânăm pentru săptămâna viitoare, iar Vali David va asigura interimatul. Dar eu sper să avem un nou antrenor chiar la următorul meci, cu Csikszereda. Îmi doresc să rezolv cât mai repede, până cel târziu joi”, a declarat Adrian Mititelu pentru GSP

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel