Fotbal international Răzvan Marin lovește din nou în Serie A! Românul înscrie golul decisiv pentru Cagliari

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Internaționalul român Răzvan Marin a reușit să înscrie încă o dată pentru echipa italiană Cagliari, în a șaptea etapă din Serie A, scor 1-1 cu Juventus.



Răzvan Marin, decisiv în meciul contra Juventus

Jucătorul român de fotbal Răzvan Marin a fost, duminică, autorul golului prin care echipa sa, Cagliari, jucând în deplasare, a egalat pe Juventus și a terminat partida de la Torino, din etapa a 7-a din Serie A, la egalitate, 1-1.

După ce torinezii au deschis scorul din penalty, în minutul 15, prin Dusan Vlahovic, Marin a egalat, tot din penalty, în minutul 88, stabilind scorul final al meciului. De precizat că Răzvan Marin a fost introdus în repriza a doua, în minutul 65, înlocuindu-l pe Antoine Makoumbou.

Mai mult decât atât, gazdele au terminat partida cu un jucător mai puțin pe teren, după ce Francisco Conceicao a văzut cartonașul roșu în minutul 89. În urma acestui rezultat, Cagliari ocupă locul 16, cu 6 puncte, Juventus fiind momentan pe locul 3, cu 13 puncte.

Așa cum se știe, Inter Milano a obținut o victorie dificilă cu Torino, pe teren propriu, 3-2, sâmbătă seara.

Pe Stadio „Giuseppe Meazza”, tripla lui Marcus Thuram (25, 35, 60) a adus cele trei puncte gazdelor, oaspeții punctând prin Duvan Zapata (36) și Nikola Vlasic (86, penalty). Torino a terminat partida cu un jucător mai puțin pe teren după ce Guillermo Maripan a văzut cartonașul roșu în minutul 20. Cu 14 puncte, Inter este momentan pe locul 2 în clasament, Torino fiind pe locul 7, cu 11 puncte.

Atalanta a zdrobit, în fața propriilor suporteri, cu 5-1, pe Genoa. Hat-trick-ul lui Mateo Retegui (24, 50, 74, penalty), Ederson (60) și Marten de Roon (80) au adus victoria echipei din Bergamo, care acum ocupă locul 8 în clasament cu 10 puncte. Golul de onoare al genovezilor, locul 18 în clasament cu 5 puncte, a fost reușit de Jeff Ekhator (83).

Golul lui Jordan Zemura (75) pentru gazde a fost singurul înscris în partida dintre Udinese și Lecce. Portarii români Răzvan Sava (Udinese), respectiv Alexandru Borbei (Lecce) s-au aflat pe banca de rezerve a echipelor lor. Udinese este pe locul 5, cu 13 puncte, iar Lecce este pe 17, cu 5 puncte.

Vineri, în primele două meciuri ale etapei, Napoli a învins pe Como cu 3-1, iar Verona s-a impus cu 2-1 în fața Veneziei.

Etapa va continua cu meciurile programate duminică seara, derby-ul fiind partida dintre Fiorentina și AC Milan, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel