Echipa nationala Răzvan Marin le-a făcut o promisiune fanilor tricolori după calificarea la EURO 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Răzvan Marin vine cu promisiuni către fanii tricolori după calificarea naţionalei la EURO 2024. 



"Nu vreau să uităm momentul ăsta, pentru că nu este doar victoria noastră, ci a fiecăruia dintre voi, care a crezut în noi de-a lungul acestui drum! Aseară, am simțit forța fiecărui strigăt de încurajare și fiecare bătaie din palme, iar pentru asta vă mulțumesc! Echipa noastră a depășit toate așteptările și a demonstrat că atunci când suntem uniți, putem realiza lucruri remarcabile.

Haideți să continuăm să visăm împreună, iar promisiunea mea este că vom face tot posibilul să vă facem mândri. Suntem mai puternici împreună și abia aștept să împărtășesc cu voi cât mai multe momente memorabile. Hai România! Ne vedem în Germania, la Euro 2024!", a scris Răzvan Marin pe Facebook. 

Marcel Ciolacu a făcut un anunţ important după meciul de pe Arena Naţională 

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că a venit momentul ca statul român să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal, pentru a ajuta la crearea unei baze cât mai solide şi a unei perspective cât mai clare pentru viitorul fotbalului românesc.

Prim-ministrul a felicitat echipa naţională de fotbal a României pentru performanţa calificării la Campionatul European de Fotbal din 2024, de pe primul loc în grupa în care a fost repartizată.

"Echipa României a reuşit să învingă şi aseară pe Arena Naţională şi să se situeze pe primul loc în grupă, la cinci puncte în faţa celei de-a doua echipe clasate. Cred că a venit momentul să ne asumăm ca stat român, ca Guvernul României, să se implice direct în finanţarea academiilor de fotbal. Dacă actuala Naţională ne-a redeschis o speranţă în ceea ce priveşte fotbalul românesc, cred că şi statul român, şi Guvernul, are datoria de a veni alături de cluburile care au investit până acum în academiile de fotbal, alături de Federaţia Română de Fotbal, ca să creăm o bază cât mai solidă şi o perspectivă cât mai clară pentru viitorul fotbalului românesc, atât de mult aşteptat de către noi toţi, microbiştii, şi de către noi toţi românii", a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel