Fotbal international Răzvan Marin face parte din echipa etapei, în Serie A

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fotbalistul român în vârstă de 28 de ani parcurge o perioadă foarte bună a carierei, după evoluția pozitivă din cadrul Campionatului European de Fotbal găzduit de Germania.



Răzvan Marin, evoluție foarte bună în Serie A

Răzvan Marin, mijlocașul român al echipei Cagliari, a fost inclus de site-ul TuttoMercatoWeb în echipa primei etapei din Serie A, el fiind notat cu 7 pentru evoluția sa din meciul de acasă cu AS Roma, încheiat 0-0.

Revenit în această vară la Cagliari, după ce a jucat în ultimii doi ani la Empoli, Răzvan Marin a fost integralist în partida cu AS Roma. Fotbalistul a marcat două goluri la EURO 2024, unde naționala României a ajuns în optimi de finală.

Echipa etapei inaugurale din Serie A, în viziunea TuttoMercatoWeb, este următoarea: Lukasz Skorupski (Bologna) - Andrea Cambiaso (Juventus), Lautaro Giannetti (Udinese), Diego Coppola (Hellas Verona), Cristiano Biraghi (Fiorentina) - Răzvan Marin (Cagliari), Ondrej Duda (Hellas Verona), Marco Brescianini (Atalanta) - Daniel Mosquera (Hellas Verona), Mateo Retegui (Atalanta), Marcus Thuram (Inter Milano), scrie Agerpres.

 

Marin, omul meciului la Cagliari, împotriva Romei 

Presa italiană l-a lăudat pe mijlocașul Răzvan Marin, după evoluția excelentă contra celor de la AS Roma. Mijlocașul român a fost omul meciului, având o mare ocazie de a marca, dar șutul său a lovit bara.

„Și-a demonstrat încă o dată calitățile, și-a îmbunătățit dribblingul prin schimbarea direcției cu Prati. I-a încălzit mănușile lui Svilar și apoi a făcut bara să tremure”, au scris italienii.

„Ne pare rău, puteam câștiga. Ne-am luptat, suntem mulțumiți de efortul depus. Trebuie să continuăm să jucăm la fel de bine. Am lucrat timp de șase luni cu Nicola, puțin câte puțin, toată lumea îl va cunoaște. Eu încerc să dau sută la sută pe teren, apoi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Răzvan Marin după meci.

De asemenea, și Dennis Man s-a remarcat, după ce a înscris un gol superb pentru Parma în remiza de pe terenul Fiorentinei, scor 1-1, iar presa apropiată clubului l-a lăudat pe român. 

Un început bun pentru Parma lui Fabio Pecchia, care a jucat excelent împotriva Fiorentinei, chiar dacă nu a reușit mai mult de un egal. Întoarcerea în Serie A a fost de bun augur, grație golului lui Dennis Man care ne-a făcut să visăm. Biraghi ne-a adus, însă, cu picioarele pe pământ, au scris cei de la Parma Live. Dennis Man a jucat 65 de minute la Parma, la fel ca Valentin Mihăilă.

Și Andrei Rațiu a evoluat foarte bine, în secunda 19 a meciului dintre Real Sociedad și Rayo Vallecano, fotbalistul român fiind aproape de a marca primul său gol la profesioniști cu o execuție specială. Fundașul dreapta a încercat o rabona din interiorul careului, dar portarul bascilor s-a opus excelent. 

„Jos pălăria, Don Andrei Rațiu”,„Omul nu mă dezamăgește niciodată” sau „Ce gol ar fi fost”, au fost doar câteva dintre reacțiile suporterilor lui Rayo. Pentru prestația sa, Andrei Rațiu a fost notat cu 6,5 de către cei de la Sofascore. 

Toți cei trei jucători sunt pe lista preliminară a stranierilor care au fost convocați de Mircea Lucescu pentru meciurile din Liga Națiunilor. 

CITEȘTE AICI Mircea Lucescu a decis lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile cu selecționatele Kosovoului și Lituaniei

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel