Fotbal international Răzvan Lucescu, un antrenor mai bun decât tatăl său? Răspunsul clar al tehnicianului PAOK

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

După câștigarea titlului de campion în fruntea formației PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a detaliat aspectele pe care le consideră cele mai importante în meseria sa de antrenor.



Răzvan Lucescu: „Doamne ferește! Azi ești cel mai bun, mâine...”

Proaspătul campion cu PAOK, Răzvan Lucescu, a fost întrebat dacă se consideră „cel mai bun antrenor român”, peste tatăl său, Mircea Lucescu.

El nu a ezitat să răspundă, afirmând că ceea ce îl face fericit este rodul muncii sale, neluând în calcul ipoteza potrivit căreia este mai bun decât tatăl său: „Doamne ferește! Nu m-am gândit la asta. Azi ești cel mai bun, mâine ești cel mai prost dacă pierzi. Cel mai important e să am în sufletul meu liniștea că mi-am făcut treaba bine. Și atunci eu sunt fericit. E singurul lucru care contează”.

Răzvan Lucescu a mai transmis că titlul câștigat în acest sezon cu PAOK Salonic reprezintă trofeul obținut cel mai greu în cariera sa.

„În primul rând, pentru că PAOK a avut un buget limitat. Apoi, am plecat la începutul sezonului trecut fără nicio speranță, cu o atmosferă negativă. În afară de meciurile de campionat am avut Conference până în sferturi, asta te seacă de toate energiile.

Pe parcursul play-off-ului, am jucat două cu Dinamo Zagreb, două cu Brugge, ne-au întins la maximum. Toate astea au contat!”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit DigiSport.

Lucescu jr: „Nimeni nu ne dădea vreo șansă!”

În cadrul primelor declarații după cucerirea titlului cu PAOK Salonic, antrenorul român i-a dedicat titlul patronului Ivan Savvidis, spunând că nimeni nu credea că va putea să atingă un astfel de succes.

„Îți voi spune în felul meu, te consider un prieten. E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo șansă să facem asta. Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european.

Meciul de azi a fost incredibil! Am avut un om mai puțin în ultimul sfert de oră, adversarul ne-a presat. E caracterizarea perfectă a întregului sezon.

Am luptat, am sperat, am reacționat și am câștigat un meci incredibil. Am obținut titlul și am scris istorie pentru PAOK! Trebuie să menționez un aspect foarte important. Suntem aici și am adus titlul șefului (n.r. – patronul Ivan Savvidis). El, finanțatorul, a creat echipa această unită, el a adus toți jucătorii. Boss, îți mulțumesc din toată inima! E pentru tine ce am reușit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană.

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat pe durata întregului sezon. E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a mai spus Lucescu jr.

Sub conducerea lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a mai devenit campioană în Grecia, în anul 2019. Echipa a mai cucerit titlul de două ori, în anii 1976 și 1985.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel