Superliga Romaniei Raul Rusescu, verdict despre situaţia lui Vlad Chiricheş: De la meciul cu Oţelul i se trage. I s-a pus o etichetă nedreaptă, neadevărată

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Vlad Chiricheş nu va mai face parte din lotul pentru Liga 1 al celor de la FCSB. El rămâne pe lista UEFA, chiar dacă Gigi Becali a sperat să îi rezilieze contractul fotbalistului. 



Raul Rusescu este de părere că problemele lui Vlad Chiricheş au început de la meciul cu Oţelul Galaţi. 

"E o surpriză neplăcută această ieșire de pe lista pentru Liga 1. Îmi pare rău că Vlad trece prin situația asta. Mă lasă fără cuvinte!

E o situație urâtă. Nu știu cum o va gestiona. Se pare că o acceptă, nu știu de ce, probabil că își dorește să mai joace. Are un salariu mare, da, însă banii nu sunt totul în viață. E profesionist, sunt convins că se antrenează 100%, că e un exemplu pentru cei din vestiar, la nivel de pregătire, mental, dăruire.

A jucat foarte bine anul trecut în play-off, după ce a revenit. Acum cred că i se trage de la meciul cu Oțelul, unde a greșit, și din cauza căruia i s-a pus o etichetă neadevărată, nedreaptă pentru tot ce a însemnat el la acest club”, a declarat Raul Rusescu la GSP Live.

Gigi Becali l-a scos de pe lista pentru campionat 

Gigi Becali a anunţat în urmă cu câteva zile că îi va propune lui Vlad Chiricheş rezilierea contractului, dar şi intrarea în staff-ul echipei. Fundaşul a refuzat, astfel că Gigi Becali a decis să îl scoată de pe lista de jucători pentru Liga 1, mai ales după transferul lui Mihai Popescu de la Farul Constanţa. 

"Tată, voi avea o decizie grea de luat că trebuie să mai scoatem de pe listă niște jucători. Uite, îți spun numele unuia pe care îl voi scoate sigur. Îmi e și jenă că o spun, că a ajuns în situația asta, fost căpitan la națională, dar îl voi scoate pe Chiricheș de pe lista pentru campionat.

Nu am ce să îi mai fac, dar gata, se vede clar că nu mai poate și nu vreau să tremur în fața televizorului când el are mingea la picior. Nu vreau să mă bată Rotaru, Șucu sau Varga din cauza lui Chiricheș.

Și din respect pentru ceea ce el a fost în trecut o să il las pe listă doar pentru Europa League. Dacă Pinti o avea nevoie de el, să nu mi se bată obrazul că m-am purtat urât cu unul de pe urma căruia am luat milioane bune. Dar să știți că nu e nimeni vinovat.

Chiricheș e la FCSB că l-am vrut eu. Dar au fost mulți care m-au avertizat că e terminat din cauza accidentărilor și mai bine îi ascultam că nu îl puneam pe băiat in situația asta penibilă. Dar asta este! Îl voi mai ține la FCSB doar pe lista pentru meciurile astea din cupele europene”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel