Superliga Romaniei Raul Rusescu l-a analizat pe Daniel Bîrligea. Ce crede fostul jucător al FCSB despre noul atacant al campioanei Superligii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Fostul fotbalist „roș-albastru” a examinat profilul noului atacant al celor de la FCSB, Daniel Bîrligea.



Rusescu: „Este un jucător tânăr, are forță, are putere și cred că poate ajuta Steaua”

Fostul atacant al celor de la FCSB, Raul Rusescu, a adus cuvinte de laudă în ceea ce privește ultima mutare realizată de Gigi Becali. Rusescu crede că Daniel Bîrligea reprezintă o achiziție de care „roș-albaștrii” aveau nevoie în acest moment.

Raul Rusescu a pus în lumină progresul făcut de fostul jucător al celor de la CFR Cluj, spunând că stilul de joc al lui Bîrligea se potrivește strategia echipei.

„Un transfer binevenit pentru Steaua (n.r. FCSB) și pentru ce avea nevoie. (n.r. Din 2020 la FCSB nu a confirmat niciun atacant). Niciunul nu a fost la nivelul lui Bîrligea. Mă refer la nivel fizic, la nivel tehnic a progresat foarte mult în ultima perioadă. Este un jucător tânăr, are forță, are putere și cred că poate ajuta Steaua foarte mult în perioada următoare.

(n.r. Se potrivește pe stilul FCSB?) Dacă ne uităm la meciurile cu Maccabi Tel Aviv, cu Sparta Praga, în momentul în care au jucat și cu Miculescu și Popa, au jucat minge lungă și au ținut de minge, mai ales in tur.

Lucrurile au arătat foarte bine, stilul ăsta de joc, un atacant puternic, care să țină de minge, să joace pentru oamenii care vin cu fața. Lucrurile au arătat bine”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.


Daniel Bîrligea, în tricoul celor de la FCSB

Bîrligea, atacantul transferat de la CFR Cluj, a semnat un contract pe cinci ani cu FCSB și va primi un salariu de 25.000 euro pe lună. Acesta are o clauză de reziliere de 15 milioane de euro în contract. 

„Bine ai venit, Daniel Bîrligea!

FCSB anunță transferul lui Daniel Bîrligea, de la Fotbal Club CFR 1907 CLUJ. Atacantul în vârstă de 24 de ani a semnat astăzi contractul și a fost prezentat oficial într-o conferință de presă.

Daniel va purta tricoul cu numărul 9 și se va alătura joi lotului condus de Elias Charalambous.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a scris clubul de fotbal pe pagina oficială de Facebook.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel