Superliga Romaniei Răsturnare de situație! Cicâldău nu mai semnează cu Petrolul din cauza problemelor financiare. Șanse mari să revină, totuși, în Superliga

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Anunțat ca fiind viitorul jucător al Petrolului, Universității Craiova sau FCSB, Alex Cicâldău va reveni, cel mai probabil, în Superliga.



Ioan Becali: „Va fi jucătorul Craiovei. Dacă nu se rezolvă detaliile între cluburi, va rămâne la Galatasaray”

Giovanni Becali a anunțat că jucătorul în vârstă de 27 de ani va semna cu Universitatea Craiova, după ce a fost anunțat, în cursul zilei de luni, transferul acestuia la Petrolul Ploiești.

Se pare că problemele financiare pe care le întâmpină clubul de fotbal prahovean l-a determinat pe Cicâldău să ia decizia de a reveni în Superliga, în tricoul Universității.

„Va fi jucătorul Craiovei. Dacă nu se rezolvă detaliile între cluburi, va rămâne la Galatasaray și va încasa tot salariul. Noi am schimbat. Noi credem că Universitatea Craiova poate ajunge în cupele europene, iar la Petrolul se pot întâmpla multe. Bune sau rele, am vrut să ne ferim de rele.

La Craiova, în cel mai rău caz va termina pe locul 3 sau 4. Asta e meseria noastră, să găsim cel mai bun loc pentru jucător, să aibă siguranța contractului. Prima grijă a unui manager este ca jucătorul să fie plătit.

Ce să le fac eu celor de la Petrolul? Musi mai are două salarii de luat. Eu nu pot să merg pe ghici, la cineva care se laudă că va fi proprietarul echipei. Jucătorul a plecat de la Craiova și revine la Craiova, acolo unde îl cunosc toți. Și Cicâldău a avut un cuvânt, și domnul Rotaru.

Mai trebuie să fie puse la punct ultimele detalii. Craiova trebuie să îl cumpere acum, o opțiune de cumpărare. Nu se mai întâmplă nimic! Dacă nu merge la Universitatea Craiova va rămâne la Galatasaray!

De la FCSB nu m-a chemat nimeni, de obicei mă chema Gigi. În primul an la Craiova, Cicâldău va primi salariul complet de la Galatasaray. În următorul an vor participa ambele echipe, iar jucătorul poate renunța și el la ceva bani., a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel