Superliga Romaniei Răsturnare de situaţie. Bauza şi Baeten ar putea rămâne la FC U Craiova. Probleme în negocierile cu CFR Cluj

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Juan Bauza şi William Baeten erau daţi ca sigur la CFR Cluj, acolo unde ar fi lucrat cu Dan Petrescu, însă lucrurile s-au schimbat. 



William Baeten nu ar vrea să mai semneze şi prelungirea acordului cu FC U Craiova pentru a se putea transfera la CFR Cluj, astfel că momentan transferul a picat. Dan Petrescu îl consideră pe Baeten o piesă importantă în angrenajul echipei pe care o construieşte în Gruia, astfel că Neluţu Varga ar fi propus ca jucătorul să fie luat în coproprietate. Adrian Mititelu nu vrea să audă, însă, de aşa ceva. 

"E adevărat că mi s-a propus o altă variantă, dar nu vreau să intru în detalii. Jucătorul nu va pleca definitiv acum pe o sumă mică”, a declarat Adrian Mititelu pentru ProSport.

Bauza are şi el alte două oferte, din Arabia Saudită, în afara celei de la CFR Cluj, şi ar fi mai tentat de o aventură în străinătate. 

Baeten şi Bauza au fost sfătuiţi să plece de la FC U Craiova 

Giovanni Costantino, fostul antrenor al oltenilor, a spus într-un interviu pentru DC Sport că le-a transmis celor doi fotbalişti să plece de la FC U Craiova încă de când a ajuns în Bănie. 

"Având în vedere calitatea lor, trebuie să stea în prima divizie. În a doua ligă, riscă să joace la un nivel prea scăzut pentru ei. Sunt jucători prea buni, şi îşi pot pierde motivaţia. Cred că trebuie să facă un pas în faţă în carieră. 

Willy Baeten este un jucător pe care îl văd foarte bun la mijloc. Are un stâng foarte bun. Cred că ar fi un transfer foarte bun pentru orice echipă. 

Bauza e un jucător diferit. E foarte tehnic. Dacă îl pui în centrul jocului, poate fi foarte folositor. 

Când i-am cunoscut, le-am spus amândurora că FC U trebuie să fie doar un pas în cariera lor. Trebuie să joace bine, şi să facă pasul mai departe. Pentru că au potenţialul şi calitatea să facă exact asta", a declarat Costantino pentru DC Sport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel