Superliga Romaniei Rapidul şi-a luat măsuri de siguranţă în cazul lui Aioani. Nu poate pleca la fel ca Horaţiu Moldovan

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Horaţiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid pentru 800.000 euro, valoarea clauzei de reziliere. Marian Aioani, însă, nu va putea pleca la fel de la Rapid. 



”Farul a obținut suma de bani dorită. Cred că este o afacere corectă pentru ambele cluburi. Cred că este o sumă corectă pentru Aioani, așa că sper că ambele cluburi. Nu are nicio clauză de reziliere Aioani. Am mai comentat acest lucru, nu mi se pare nicio greșeală că Horațiu a avut acea clauză. Dacă nu avea, îl pierdeam gratis. 800.000 de euro e mai bine decât nimic. Dacă nu prelungeam atunci cu Horațiu îl pierdeam gratis.

Are un salariu bun, la nivelul celor din lot. Dacă i s-a dublat? Aproximativ. Farul a păstrat procente și dintr-un viitor transfer și mai este o clauză din care ar putea să câștige bani. Nu are legătură cu performanțele din Liga 1, dar este legată de alte performanțe, europene, în principiu. Nu avem clauză pentru grupele UCL (n.r.-râde)”, a declarat Victor Angelescu la Digi Sport.

Pentru Marian Aioani, Rapid a plătit celor de la Farul Constanţa 400.000 euro, dar echipa lui Hagi a păstrat şi un procent de 20% din revânzarea jucătorului.

"Mă bucur că sunt aici și sper să facem o treabă foarte bună. Am simțit să vin la Rapid. Am simțit că este un proiect bun şi că va fi ceva de succes, că acesta este drumul cel bun pentru mine.

Am vorbit chiar de dimineață cu Horațiu, mi-a urat succes!

Suporterii Rapidului sunt foarte frumoși, de fiecare dată când joacă în Giulești, împing echipa spre victorie și acesta este un lucru foarte important pentru că trebuie să existe o conexiune între suporteri și echipă", a declarat Aioani, potrivit celor de la Rapid.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel