Superliga Romaniei Rapidiştii vor să intre în Cartea Recordurilor, chiar dacă nu merg la meciul cu Dinamo de pe Arena Naţională

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Fanii Rapidului nu vor merge la meciul cu Dinamo de pe Arena Naţională, nemulţumiţi de faptul că li s-au alocat bilete la inelul 3 al stadionului. Cu toate astea, ei vor fi prezenţi în număr mare pe Giuleşti, de unde vor urmări meciul pe tabelele de marcaj. 



"Rapidiști, a venit timpul să demonstrăm din nou că suntem unici, intrând în „Cartea Recordurilor”!

Diseară putem să scriem împreună o pagină nouă în istoria noastră, să aducem acasă nu doar o victorie, ci și un moment unic care va rămâne în amintirile noastre pentru totdeauna. Meciul contra cățelușilor este mai mult decât o simplă dispută pe teren, este o oportunitate de a crea istorie, de a ne uni și de a face ca fiecare giuleștean să simtă că face parte din ceva extraordinar. Le vom putea povesti nepoților că am fost acolo, în acea zi friguroasă de Ianuarie, atunci când pe Giulești au fost mai mulți suporteri decât pe Arena Națională!

Gestul nostru, de a viziona meciul chiar în casa noastră, sub cerul Giuleștiului, este simbolic, însă poate crea o atmosferă de neuitat. În trecut, am făcut pasiuni și am trăit momente care au marcat istoria Rapidului. Acum, avem ocazia să adăugăm un nou capitol epic", au scris cei de la Peluza Nord pe Facebook.

Vor să fie mai mulţi pe Giuleşti decât pe Arena Naţională



În 1967, după primul nostru titlu, am arătat că suntem o familie și am sărbătorit într-un mod inconfundabil. Am pornit spre Giulești cu pași mândri, iar acum, cu aceeași mândrie, vă chemăm să vă îndreptați către Giulești pentru a face istorie împreună.

Rapidul a rămas în istorie și prin prisma personajelor antologice. Amintiți-vă, de pildă, de momentul unic când Rică Răducanu, legendarul nostru portar, a rămas în istorie ca primul portar prins în offisde, în 1974. Astfel de amintiri dovedesc că suntem parte dintr-o familie care nu se teme să iasă în evidență, să devină parte din povești memorabile.

Firește, istorie vișinie s-a scris și în iarbă. Ne amintim cu toții de finala CEC din '40. Indiferent că vorbim de performanțe sportive, personaje legendare sau isprăvi ale galeriei, acum este momentul să facem un alt pas decisiv.

Așa cum am umilit steliștii, rămânând în istorie ca având asistența cea mai mare pe stadionul de lângă cimitir, așa vom putea umili și maida***ii (n.r. aluzie la faptul că porecla dinamoviştilor este "câinii roşii"), fiind mai mulți pe Giulești decât pe Arena Națională, la meci! Ceva unic în istoria fotbalului!

Pentru asta, fiecare rapidist în parte trebuie să contribuie: veniți cu mic, cu mare, luați-vă familia și prietenii rapidiști cu voi și dați vestea mai departe: diseară scriem istorie! Noi vom fi prezenți în Peluza Nord, cu tot arsenalul pregătit!

Căpriori, avem un mesaj și pentru voi. Vă rugăm să simțiți această pasiune care arde în inimile noastre. Ați moștenit o tradiție de glorie și acum este timpul să scrieți propriile voastre pagini. Învingeți cu onoare, cu inima și cu Rapid în suflet!

Și, nu în ultimul rând, avem o promisiune: în cazul unei victorii, jucătorii noștri se vor îndrepta spre Giulești pentru a sărbători alături de noi. Este o ocazie de a crea nu doar istorie, ci și amintiri de neuitat. De data aceasta, și în teren, și în tribună. Totul prin unitate, arătând că ÎMPREUNĂ SUNTEM DE NECLINTIT!

Hai Rapid!", au mai scris fanii. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel