Handbal Rapid - Metz, sold-out în Liga Campionilor. Sala Polivalentă va fi plină la primul meci internaţional de acasă pentru giuleştence. Invitaţi de gală la meci

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Meciul dintre Rapid şi Metz din Liga Campionilor la Handbal Feminin se va disputa cu casa închisă. Sala Polivalentă din Capitală va fi plină. 



"SOLD OUT la primul meci de Liga Campionilor din 2024!

Din nou suporterii rapidiști vor umple Sala Polivalentă, din nou ne așteaptă acea atmosferă senzațională care a cucerit toată Europa handbalistică.

Mulțumim tuturor celor care au făcut tot posibilul să ajungă la meci, mulțumim tuturor celor care vor încuraja fetele din primul până în ultimul minut", transmite Handbal Club Rapid Bucureşti pe Facebook. 

Meciul are loc duminică, 14 ianuarie, de la ora 17:00. 

Invitaţi de gală la meci 

"Duminică, la Rapid vs Metz, avem întâlnire cu campioanele din 1964, 1993 și 2000!

Doamnelor și domnilor, stimați rapidiști! Vă anunțăm cu mare bucurie, că duminică la meciul Rapid vs Metz din Liga Campionilor, vom avea în tribune reprezentante ale generațiilor care au cucerit cele trei trofee europene din istoria handbalului giuleștean.

Ne vor onora cu prezența Elena Hedeșiu și Constanța Dumitrescu, campioane mondiale în 1962 cu naționala României și câștigătoare ale Cupei Campionilor Europeni în 1964 cu Rapid. Alături de cele două doamne vor lua loc în tribună alte trei colege de generație, care în anii 60 au îmbrăcat tricoul Rapidului, Ana Popescu Lixandru, Caterina Dumitru Popa și Florica Iosipescu.

Din generația 1993, care a cucerit Cupa IHF, au răspuns invitației noastre Sorina Kosinski Arvatu, Mari Gyorffy Doiciu, Florina Dobre Vătău, Florica Vasile, Mariana Ivașcu, Diana Mirea și Adriana Milea.

Campioanele din 2000, care au cucerit City Cup, vor fi reprezentate de Alina Dobrin, Florentina Mitrea și Adina Ion. Trei generații care au adus glorie acestui club, plus generația actuală. Este pentru prima dată când sunt reunite reprezentantele acestor generații de excepție. Campioanele Rapidului vor lua loc în loja 4. Vă invităm ca duminică să le adresați cele mai furtunoase aplauze cu putință. Pentru că merită!", au mai transmis giuleştenii.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal





DC Media Group Audience
pixel