Cupa României Rapid, doar egal cu CSA Steaua în Cupa României. Daniel Niculae spune că "e un meci pe care trebuie să îl uităm repede"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

CSA Steaua şi Rapid Bucureşti şi-au împărţit punctele după etapa a II-a din grupele Cupei României. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0, însă rapidiştii şi-au turnat cenuşă în cap după partidă. 



"O partidă slabă. Un joc modest, fără ocazii. Nu am ținut de minge în jumătatea adversă. Nu ne-am creat ocazii pe faza ofensivă. Nu am arătat bine, asta e clar. Știam că cei de la Steaua își vor ridica mult nivelul. Sunt ambiții mari în astfel de meciuri, dar și noi trebuia să arătăm bine.

Plecăm cu un punct și trebuie să câstigăm în ultima etapă. Ne punem iarăși presiune singuri. Un meci pe care trebuie să-l uităm repede, dar din care trebuie să învățăm.

Avem un meci important cu FCSB, mergem să dăm totul pe teren și vedem ce se va întampla. Sper să arătăm bine duminică, pentru că daca vom arăta tot așa, nu va fi deloc bine", a spus Daniel Niculae după meci.

Nici Bergodi nu a fost mulţumit 

"Nu am făcut un meci reușit astăzi. Ar fi trebuit să câștigăm, nu am jucat atât de bine cum ar fi trebuit. Nu vorbesc în fața presei de jucători. Am un lot bun, dar astăzi nu am jucat așa de bine.

Astăzi nu a fost un meci așa de reușit, trebuie să jucăm mai bine. Nu vorbesc chestii tehnico-tactice în fața presei. Lipsesc Rrahmani și Petrila, căutăm soluții pentru a-i înlocui cât mai bine. Asta este, din păcate.

Am avut ghinion cu acești doi jucători. (n.r. despre meciul cu FCSB) Este un derby, foarte important, dar nu decisiv pentru campionat. E frumos să trăim asta. Mai sunt 3 zile și vedem ce va fi. Nu ne prezentăm acolo ca victime", a spus Bergodi, citat de Digisport.

Dragoş Grigore: "Mă surprinde că nu arătăm aşa cum trebuie"

”Ne așteptam la un meci dificil, eram conștienți că vor fi foarte motivați. Știam că în meciurile de cupă apar tot timpul surprize. Demonstrăm că suntem Rapid București, ne batem la primele locuri. Din păcate, nu ne-a ieșit jocul așa cum ne așteptam în această seară și s-a terminat 0-0. Mi-era dor să joc, a fost o perioadă în care am lipsit din cauza unei accidentări, însă în rest astea au fost deciziile antrenorului, n-am decât să mă antrenez, să le respect și să-mi respect contractul.

N-aș vrea să dau mai multe detalii pentru că se interpretează. Nu-mi rămâne decât să mă pregătesc și să respect deciziile antrenorului, pentru că el este cel care răspunde de rezultate și chiar dacă a venit târziu debutul meu în acest sezon, mă bucur că am jucat. Cei care intrăm pe teren, indiferent de vârstă, ar trebui să ne bucurăm toți de fotbal. Mă surprinde și pe mine că nu arătăm așa cum trebuie, cu atât mai mult cât atmosfera și terenul arată senzațional.

Obiectivul încă rămâne, trebuie să câștigăm împotriva CFR-ului acasă și vom trece de faza grupelor. Mai e mult până la acel meci și urmează duminică un meci foarte important, trebuie să ne revenim repede și să fim apți 100%. Cert este că atunci când ni se oferă șansa de a intra și de a juca trebuie să demonstrăm că merităm să îmbrăcăm tricoul Rapidului, pentru că este un nume mare și un club cu pretenții. Pretenții au fost, sunt și vor fi mereu”, a declarat Dragoș Grigore.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel