Superliga Romaniei Rapid, candidată serioasă la titlu. 5 victorii din 5 meciuri în 2024, după înfrângeri pe linie în amicale

Data publicării:
Foto DC Sport
Foto DC Sport

Rapidul are o nouă față în anul 2024. Cristiano Bergodi, antrenorul giuleştenilor, a spus ce s-a schimbat de la reluarea campionatului. 



Deși a avut un start mai norocos, Rapidul a obținut 5 victorii din 5 posibile în anul 2024. Tehnicianul echipei de sub Podul Grant, Cristiano Bergodi, a declarat în cadrul emisiunii ”Exclusiv Rapid” faptul că echipa sa a avut noroc la meciul cu FCU 1948, iar de la meci la meci ”echipa a crescut și e bine pentru moralul echipei că au legat victoriile, deși rezultatele din meciurile amicale nu au fost foarte satisfăcătoare”.

Cristiano Bergodi a continuat, argumentând faptul că ”eu fac parte din categoria antrenorilor pe care nu îi interesează prea mult meciurile amicale, întrucât în cantonament, ca să ai o bună pregătire fizică, se lucrează chiar și de 2 ori pe zi”.  

Rapidul, o nouă față în 2024

Acesta a observat o creștere în jocul echipei, întrucât Rapidul era condusă la pauză cu 1-3 în primul meci de la reluarea campionatului și a întors meciul, câștigând cu un nesperat 4-3.

”Jucătorii noi s-au adaptat repede la presiunea de pe Giulești și la indicațiile mele și cred că doar așa am putut să întoarcem acel meci”, a mai completat Cristiano Bergodi în dialogul pe care l-a avut cu reporterul Ovidiu Ionescu.

Giuleștenii în anul 2024 au învins pe teren propriu FC U 1948 cu scorul de 4-3, ulterior s-au deplasat pe Arena Națională evoluând împotriva ”câinilor roșii”.

Aceștia au câștigat și aici cu scorul de 1-2 în faţa echipei care la acel moment ocupa ultimul loc în Liga 1. 

În al treilea meci de la reluarea campionatului, rapidiştii au primit vizita Oțelului, echipa antrenată de fostul mare internațional român Dorinel Munteanu. La meciul acesta, Rapidul a părut o echipă mult mai matură în joc, controlând partida de la un capăt la altul. La finele partidei giuleștenii s-au impus cu scorul de 2-1.

În al patrulea meci, Rapid s-a impus în deplasare, la Cluj, contra CFR-ului, printr-un gol marcat de Damjan Djokovic. 

Iar în ultimul joc tot de pe teren propriu Rapidul a câștigat împotriva foștilor rapidiști Marius Măldărășanu, antrenor la AFC Hermannstadt, Daniel Coman, președinte, Dănuț Perjă, delegat, și Valentin Negru antrenor secund cu scorul de 2-0. Aceasta a fost cea mai clară victorie din ultimele cinci etape. 

dcsport Team | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel