Handbal Rapid Bucureşti - Vipers Kristiansand, rezultat URIAŞ în Liga Campionilor

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Rapid Bucureşti a primit vizita celor de la Vipers Kristiansand în Liga Campionilor la handbal feminin. 



După o primă repriză controlată de oaspeţi şi încheiată cu scorul de 10 la 13, rapidistele au ieşit mai motivate de la cabine şi au întors soarta partidei. În primele 3 minute ale reprizei secunde, giuleştencele au marcat de 4 ori şi au preluat conducerea pentru prima dată în meci. 

Ulterior, partida a fost extrem de disputată, iar cu 20 de secunde înainte de final scorul era egal, 29 la 29. La ultima fază a meciului, a fost nevoie de intervenţia VAR, după ce un contraatac al celor de la Rapid a fost oprit prin ceea ce a părut un fault. Arbitrele din Ucraina au acordat lovitură de la 7 metri pentru Rapid şi cartonaş roşu pentru o handbalistă de la Vipers. Janusevic a marcat şi Rapid a câştigat meciul, scor final 30 la 29. 

Jucătoarele Rapidului au făcut hora bucuriei la mijlocul terenului. 

CSM Bucureşti a terminat la egalitate cu echipa maghiară DVSC Schaeffler, 29-29 (17-14), sâmbătă, în Sala Polivalentă din Capitală, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României a avut avantaj de cinci goluri în debutul reprizei secunde, 20-15, dar a urmat o perioadă mai slabă, în care, de la 23-21, scorul a devenit 23-24. CSMB a condus cu 28-26, dar în cele din urmă scorul a fost egal, 29-29, ambele echipe trecând pe lângă victorie în ultimele minute.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel