Handbal Rapid Bucureşti anunţă că Sorina Grozav "va lipsi motivat pentru restul sezonului"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Echipa de handbal Rapid Bucureşti rămâne în acest sezon fără Sorina Grozav. 



"Sorina Grozav va lipsi motivat pentru restul sezonului!

Principala marcatoare a Rapidului în Liga Campionilor și Liga Florilor ne-a anunțat că este însărcinată și că nu va mai putea juca anul acesta.

Familia Rapid îi felicită pe viitorii părinți și îi urează Sorinei o sarcină ușoară!", transmite Handbal Rapid Bucureşti pe Facebook. 

Rapid Bucureşti a câştigat al doilea meci din grupele Ligii Campionilor 

Rapid Bucureşti a învins echipa slovenă Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 27-22 (15-13), sâmbătă, la Mioveni, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Vicecampioana României a reuşit a doua sa victorie în grupă, la capătul unui meci pe care l-a controlat de la un capăt la altul.

Rapid a început în forţă şi a condus cu 5-0, iar diferenţa maximă în prima repriză a fost de şase goluri (12-6, 15-9), dar la pauză ecartul era de doar două goluri, 15-13.

În repriza secundă, Rapid s-a desprins la cinci goluri, 20-15, iar în cele din urmă a câştigat cu 27-22.

Pentru echipa antrenată de David Ginesta Montes au marcat Orlane Kanor 5 goluri, Dorina Korsos 4, Albertina Da Cruz Kassoma 3, Marta Lopez Herrero 3, Ainhoa Hernandez Serrador 3, Andjela Janjusevic 3, Sorina Grozav 3, Estavana Polman 2, Alexandra Badea 1.

Golurile echipei slovene au fost reuşite de Jovanka Radicevic 8 goluri, Tjasa Stanko 6, Aleksandra Rosiak 3, Barbara Lazovic 2, Allison Marie Pineau 1, Tamara Mavsar 1, Valentina Klemencic 1.

Au arbitrat maghiarii Kristof Altmar şi Marton Horvath, iar delegat EHF a fost sârbul Jovan Popadic, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal





DC Media Group Audience
pixel